Make-up

Produse pe care regret ca am dat banii Day 11 ~ 31 Days Challenge

Paleta de farduri elf pe care am cumpărat-o de ceva vreme m-a dezamăgit complet. Deși am auzit si păreri foarte bune despre ea, este posibil ca eu să fi avut ghinion și să fi cumpărat una dintr-un lot mai puțin reușit. Who knows? Ideea este că sunt foarte slab pigmentate, și parcă uscate. Am încercat și să rad oarecum suprafața unui fard, în cazul în care s-ar fi format o peliculă uscată, dar fără rzultat. A fost o inviestiție foarte proastă, cu banii aceia îmi puteam lua o altă paletă de calitate. Am fost foarte dezamăgită! Voi ați încercat această paletă? Cum vi s-a părut?

Illuminator de la elf în formă de stilou, sau creion, cum vreți să îi ziceți. Nu mi-a plăcut deloc consistența lui lipicioasă. Pentru un produs de iluminat cremos pentru ten semănă foarte mult cu un luciu de buze. Nu am reușit sincer să îl folosesc aproape deloc. Chiar dacă îl fixam ulterior cu illuminator sau pudră, tot la fel arăta și era lipicios. Nu cred că am făcut eu ceva greșit, dacă da, let me know please. Nu cred că mai este momentan la ei pe site, nu l-am găsit (poza este de pe google) sau pote și-au schimbat ambalajul, oricum este un produs pe care nu l-as recumpăra.


Eyeliner semipermanent Melkior 
cu care este într-adevăr foarte ușor de lucrat îți poate dar bătăi de cap la demachiere. Din păcate el lasă urme chiar dacă te demachiezi cu bifazic. După demachiere rămâi cu o dungă vedre acolo unde ai avut trasată linia de eyeliner. Acest lucru se întâmplă indiferent dacă folosești bază și fard de pleoape. Eu am renunțat la el când am văzut că îmi este super greu să îl dau jos, și trebuie să fiu foarte dură când mă demachiez și să insist. Și așa am ochii foarte sensibili, nu e cazul să înrăutățesc situația cu demachierea oarecum agresivă.

Marker sprancene Oriflame din gama The One care arată foare bine în catalog, și pe model și cam atât. Mi l-am cumparat și am reușit să trasez 2 linii cu el după care nu a mai curs nimic din tub. Era pur și simplu uscat, chiar dacă l-am ținut în permanență cu vârful în jos. Nu știu dacă din nou am avut eu ghinion sau așa suntele în general. Chiar sunt curioasă dacă v-ați confruntat cu această problemă.

Rjul mat de la Oriflame din gama The One ne promite o textură spumoasă care se matifiază. Din punctul meu de vedere nu se aplică uniform, oricât ai încerca, eu, personal nu am reușit, este textură prea groasă, sau nu știu care e treaba cu el, dar a fost o investiție foarte proastă. Vreau să vă spun că am avut o nuanță nude și se vedea urât, nu vreau să îmi imaginez cum arătau nuanțele mai intense. Voi vi l-ați achiziționat? Cum vi s-a părut?

Rujul mat de la Maybelline care este un dezastru din punctul meu de vedere. Este mai degrabă un luciu de buze nici decum un ruj care se matifiază. Este frumos pigmentat, dar nu se matifiază și nu rezistă din păcate. A fost mare vâlvăla început cu el și mi l-am achiziționat și eu, dar am fost dezamăgită.

Voi aveți produse care v-au dezamagit? Sau care nu s-au ridicat la așteptările voastre?

Din cauza faptului că majoritatea dintre aceste produse nu le mai am, deoarece le-am aruncat, am decis că voi lua pozele din alte surse. Așa că pozele de mai sus sunt de pe site-urile oficiale ale brandurilor, sau de pe google.

Să aveți o seară liniștită!

Adela

 

 

6 Comments

 • Julia Hasch

  Paletele backed de la Elf nu se folosesc cu apa? sau ceva de genul. Eu asa stiam 😀 ca trebuie umezita pensula cu apa termala
  sau spray de fixare si dupa iei fardul si aplici 😀 Adica asa stiu eu ca functioneaza produsele de tipul backed. 😀

 • Rebeca

  E aiurea cand investesti si mai ales dupa ce
  citesti review-uri pozitive, in produse care nu isi
  fac treaba. Eu am folosit dintre acestea tusul
  semipermanent de la Melkior si un ruj mat
  Maybelline. Tusul nu e prea pigmentat si se
  usuca repede, tot trebuie sa ii schimbi varful si
  exact cum ai zis, e foarte greu de dat jos, dureros
  de-a dreptul. Singurul plus este ca lucrezi usor cu
  el. Si despre ruj, mie imi place nuanta pe care o
  am. Insa nu pot spune ca e un ruj rezistent, il
  folosesc asa cand vreau ceva finut si de scurta
  durata. Nici nu o baza de creion nu rezista nu
  stiu cat. Multumim pt info. Kisses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.