Make-up

December Faves   Day 9 ~ 31 Days Challenge

Luna decembrie a fost una plină de evenimente și de bunătățuri, a fost luna cadourilor și a fost perfectă. Preferatele lunii sunt diversificate ca de obicei, deci eu zic să începem.

Preferatul numărul unul este noul meu blog, după cum ați putut observa, mi-am mutat blogul în căsuță nouă, cu un nou design care mie îmi place foarte mult. Am considerat că era cazul să fac acest lucru, deoarece aveam de mult timp blog pe platfoma gartuită a wordpress-ului. Deja de 2-3 săptămâni ne citim pe makeupwithadela.ro și sunt foarte mândră de asta.

Al doilea preferat din luna decembrie este BeautyBlender-ul pe care mi l-a adus moșul. Oricâte review-uri și recenzii bune am văzut la el, nu am crezut că este chiar așa de… perfect. De 2 săptămâni am devenit dependentă de el. Modul în care oferă o acoperire mare tenului fără ca acesta să pară încărcat mi se pare genial. Folosesc același fond de ten cu acoperire mare, dar fața mea nu mai pare încărcată, totul este flawless și uniform. Își merită toți bănuții! Nu știu încă dacă să îi fac un review, din moment ce sunt atâtea deja. Voi ce ziceți?

Oamenii fericiți citesc și beau cafea este cartea care am savurat-o în luna decembrie și se află printre preferatele mele din această lună. Pentru o carte care are cuvântul „fericiți” în titul ei, este destul de tristă. Carte de origine franceză care detaliază cum a reușit Jane să treacă peste moartea soțului și ficei ei, despre experiența ei in Irlanda și finalul total neașteptat. Este o lectură ușoară și plăcută, v-o recomad cu mare drag.

Serul cu acid hialuronic de la Gerovital pe care l-am primit în cadrul Beauty Bloggers Meeting Cluj, ediția cu numărul 5, mi-a servit pe post de bază de machiaj în luna decembrie și mi s-a părut foarte faină. În timpul aplicării simți pielea foarte fină și se absoarbe foarte, foarte repede. Pe parcursul zilei machiajul îmi rămâne intact și tenul mat, nu îmi lucește tenul în zona T cum mi se întâmpla în cazul altor creme pentru față.

Infuzorul de apa WOW despre care v-am povestit și aici, este preferatul meu. Este fancy și arată foarte bine, asta mă motivează să nu sar peste apa cu lămâie pe care trebuie să o beau zilnic. Dacă vă doriți un asemenea infuzor, îl puteți comanda de pe site-ul WOW TEA..

Acestea au fost preferatele lunii decembrie, puțin diversificate dar nu e un lucru rău, nu-i așa? Care au fost produsele care v-au cucerit pe voi în luna decembrie?

Love,

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.