Make-up

Brownie Make-up Day 8 ~ 31 Days Challenge

Hello again, sunt la ziua a 8-a de postat articole zilnic, sper că nu v-am plictisit, încă așa că în seara aceasta vin cu mai puțin scris și mai multe poze.

Ieri când mi-am pus fondul de ten pentru review-ul la Dermablend 3D, mi-am făcut și un machiaj mai maroniu-roșiatic, nu știu exact cum să îl numesc. Deși este un machiaj mai tomnatic mi s-a asortat bine cu jacheta mea parka verde, jeansi și ghete așa că am fost gata de ieșit în oraș pe cele -15 grade care au fost la Cluj.

Este un machiaj simplu și culorile sunt calde, așa cum îmi plac mie, deoarece mi se pare că nu mă avantajează deloc culorile reci. Cred că e din cauza ochilor verzi, deși am avut mai multe tentative de a purta culori reci, mi s-a părut un fail total.

O să vă prezint pe scurt produsele folosite pentru realizarea acestui machiaj. Dacă mai aveți alte întrebări le aștept în căsuța de comentarii.

Sprâncenele mi le-am conturat cu nelipsitul Tame&Frame de la NYX și le-am fixat cu Gelul pentru sprâncene de la Golden Rose, care este genial!
Pentru ochi am folosit următoarele farduri de la Melkior: Red Leaf, Brownie, Etheral, Chocolate, Soft Skin, Dark Brown și Black Velvet. Acestea au fost combinate cu fardurile de la Makeup Revolution: Red Night, Burgandy Nights, Cooper Shimmer, Medal, Golden Night și Lowlite. Despre aceste farduri v-am mai povestit despre aceste farduri aici . Eyeliner-ul este cel mai fain și anume AMC77 de la Inglot, și mascara cea de toate zilele 5-in-1 Wonder Lash de la Oriflame.

Pentru ten am folosit ca și bază serul concentrat cu acid hialuronic de la Gerovital, iar apoi fondul de ten Dermablend 3D de la Vichy, nuanța 15 (opal), pe care l-am fixat cu pudra liberă de la Melkior, Cashmire. Pentru conturarea pomeților am folosit nelipsita pudră pentru sculpting de la Inglot în nuanța 507, un blush no name dintr-o paletă de la Sephora, iar pentru iluminare, ghiciți ce? Exact, Spring Shine de la Malkior.
Pe buze am doar un creion contur de la Oriflame, nuanța este Soft Brown, peste care am pus puțin fard auriu (Golden Night) din paleta de la Makeup Revolution.

Sper că v-a plăcut acest articol, cu siguranță vor veni mai multe astfel de articole după cursul de machiaj pe care îl aștept cu mare nerabdare.

Să aveți o seara liniștită!

Adela.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.