Reviews

Dermablend 3D Review  Day 7 ~ 31 Days Challenge

Eu mă pot considera dependentă de fondul de ten. Nu știu dacă e bine, sau rău dar roșeața din obraji mă determină să îl folosesc zilnic. Ocazional îmi mai și apar coșuri pe bărbie și am nevoie ca ele să se vadă cât mi puțin sau chiar deloc, ceea ce este aproape imposibil. Nu mă mulțumește orice tip de fond de ten, îmi plac cele cu acoperire medie spre mare sau mare pentru a-mi uniformiza tenul. Nu mă simt complexată de acest aspect al tenului meu, doar că nu mi se pare estetic, așa că apelez la ajutor.

Am testat mai multe fonduri de ten și deși găsesc unul care îmi place și mi se potrivește, tind să îmi cumpăr de fiecare dată de la alt brand sau din altă gamă. Îmi place să le testez, să fac comparații între ele. Nu mă pot mulțumi cu un fond de ten dintr-o singură gamă, dar de mai multe nuanțe pentru diferite perioade ale anului. Este neapărat să experimentez încontinuu.

De această data vă povestesc despre fondul de ten de la Vichy, Dermablend 3D. Până acum din ce am testat eu, el reprezintă perfecțiunea. Are o acoperire mare și finish mat, este tot ceea ce îmi doresc eu de la un fond de ten.

El are o textură mai groasă nu este foarte fluid, și este oarecum spumos. Este nevoie de o cantitate destul de mică pentru o utilizare, ceea ce este foarte bine, cred eu. De acoperire nu mai zic nimic, vă las să vă convingeți din poze, sau puteți să mergeți în farmacii să cereți mostre gratuite. Astfel îl puteți testa și convinge.

Before –> After

În poza din stânga nu am nimic pe față, nici măcar o bază, iar în poza din dreapta am folosit destul de puțin produs, într-un singur strat și vreau să menționez că nu m-am dat cu pudră pentru a-l fixa sau matifia. Acoperă și cearcănele foarte bine și coșurile inestetice de pe bărbie (mă simt ca la pubertate cu coșurile astea 🙁 ) Mi se pare că are o acoperire extraordinară, nu vi se pare? Și rezistența este foarte bună, îmi rezistă întreaga zi la serviciu, iar seara când mă demachiez este aproape intact.

Ambalajul este de asemenea unul foarte practic, având acea gaură prin care iese fondul de ten foarte mică, poți controla foarte bine cantitatea de fond de ten. De asemenea capacul este plat, ceea ce permite tubului să stea orientat cu acea găurică în jos, având în permanență produs „orientat spre ieșire”.

Singurul minus pe care îl are această gamă, este numărul redus de nuanțe. Dar chiar mi-aș dori ca acest fond de ten să dispună de mai multe nuanțe. Poate acestuia i-aș rămâne fidelă. Poate vor mai scoate și altele, who knows?

Dacă ați încercat acest fond de ten sau alte produse de la Vichy, aștept părerile voastre în căsuța de comentarii de mai jos.

Love,

Adela

 

4 Comments

 • Sigina's Beauty Blog

  Nu e cam masca-like? Eu am un ten fara
  probleme, sunt curioasa sa il iau, totusi, ma tem
  sa nu se bage printre ridurile de expresie. La 30
  nu mai e ca la 20 🙂 o sa il iau.. sa vedem daca e
  bun pt 30+ .. 🙂

  • Adela

   Depinde in ce cantitate il aplici, si cu ce 🙂 intr-adevar daca nu am grija si nu il intind si estompez bine, are un efect dinala de masca. Dar daca e bine intins arata foarte bine, si acoperire mare. Eu am anumite probleme cu tenul si dn acest motiv prefer fondul de ten cu acoperire mai mare. Acum la riduri nu stiu ce sa spun ca si eu am mai ales pe frunte si in jurul ochilor (niste linii fine nu stiu daca sa le numesc chiar riduri) dar nu se aduna urat, cum pateam spre exemplu la concealer.

 • Rebeca

  Nice post. Si mie imi place acoperirea mefie spre
  mare. Eu am folosit doar varianta simpla
  Dermablend, nu cea 3d si sunt foarte multumita.
  Dar as fi curioasa sa o incerc. Tu le-ai folosit pe
  amandoua. Care e diferenta?:)

  • Adela

   Acoperirea e la fel de buna la amadoua, eu zic ca varianta 3d a acestui fond de ten are rezistenta mai buna la transfer si se matifiaza, ceea ce pentru mine este foarte important.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.