Make-up

Ali Express Haul  Day 5 ~ 31 Days Challenge

Prin octombrie 2016, m-am hotărât să îmi pun o comandă pe Ali Express, el este un magazin online sau site, cum vreți să îi spuneți cu de toate, acolo cred că găsești chiar tot ce vrei. Toate fake-urile și chinezăriile de pe lumea aceasta le găsești pe Ali Express. Nu știu dacă este bine, sau este rău, dar dacă te uiți puțin mai bine, poți obseva că găsești multe lucrușoare super ieftine, care în magazine la noi au preț de 10 ori mai mare.

Un alt aspect, care mi se pare greșit, este achiziționarea de produse cosmetice fake. Ele de cel mai multe ori nici măcar nu au listate ingredientele, să nu mai vorbim de faptul că poate nu au fost testate deloc. Nu vă recomand să vă riscați tenul și ochii pentru un fard sau un ruj fake doar pentru că scrie un anumit brand pe el. Nu cred că merită să vă riscați pielea la propriu, doar pentru că e mai fain să scoateți din geantă un ruj pe care scrie MAC sau Kylie, în locul unuia pe care scrie Golden Rose sau Aden, care btw, sunt ele rujuri low price, dar de o calitate foarte bună.

Dar acum să revenim la subiectul principal, și anume ce mi-am luat eu de pe Ali Express și dacă a meritat sau nu.

Mi-am luat 7 chestii, să zic așa, 2 ceasuri, 2 seturi de pensule,  o pensulă individuală, un adaptor pentru camera de la telefon fish-eye și o husă tot pentru telefonul mobil.

Dintre aceste minunății, două m-au dezamăgit, și anume, unul dintre ceasuri, și adaptorul fish-eye pentru telefon. Ceasul mi se pare prea chicios și mare pentru mâna mea, cel auriu roze, nu mi se pare deloc că mi se potrivește, însă este un accesoriu bun pentru poze, still good at something after all. Îl găsiți aici, iar prețul a fost unul foarte mic, deci nu pot avea pretenții prea mari. Al doilea produs de care nu sunt mulțumită este fish-eyeul, nu mi se potrivește pe telefon nici cum, for some reason. Îl găsiți aici, iar prețul este tot așa, foarte mic, deci nu am avut foarte multe de pierdut.

Pensulele sunt produsele de care sunt cea mai mulțumită. Despre seturi v-am mai povestit și aici, iar după ce le-am spălat de mai multe ori, părerea mea nu s-a schimbat. Și-au meritat fiecare bănuț. Pensula individuală este cea ovală de mai jos, pe care am văzut-o în nenumărate tutoriale pe Youtube și Instagram. Mi se pare ok, este foarte fină, dar a fost doar un moft, să văd și eu cum este această pensulă pe care le asociam cu o lingură. Am folosit-o de două ori doar și nu mi se poare prea comod să o folosești sincer, așa că rămân la clasicele pensule pentru fond de ten, kabuki sau plată. Pensulele le găsiți aici, aici și aici.

Ceasul replica Casio pe care l-am adăugat în coș în glumă m-a impresionat. Este o replică foarte bine realizată și calitativă. Inițial am crezut că va fi doar recuzită pentru poze, dar îl port de cand l-am scos de la poștă și nu s-a oxidat deloc încă. Vedem cum se comportă mai departe, dar de 3 dolari și-a făcut deja treaba. Ceasul acesta îl găsiți aici.

Husa de telefon este foarte drăguță, vreau să îmi iau mai multe, încă nu știu de care, pentru că având un mobil auriu, nu se potrivește orice culoare, da știu, chestii de fete. Dar îmi place că este dintr-ul plastic tare, nu din cauciuc transparent să se facă urâtă, știți voi cum. Husa o găsiți aici.

Plata acestor produse am făcut-o cu cardul, în momentul comenzii, iar coletele au venit la Poșta Vamală. Fiind colete de sume mici, nu am mai plătit nimic, dar la colete mai mari de o anumită sumă (nu știu exact care e aceea) se plătește și o taxă vamală. Cu livrarea a fost mai aiurea, a durat cam 2 luni până să îmi ajungă produsele. Dar dacă ai produse care nu îți sunt urgente, Ali Express este soluția ta cheap.

Spercă v-a fost de ajutor acest articol. Pe mâine.

Love,

Adela.

One Comment

  • Rebeca

    Super! Astept si eu sa imi vina produsele. Pensulele arata ft bine si sunt de acord cu tine, clasicul e cel mai ok 🙂 Si eu mi-am luat
    ceva pensule, de fine, zice lumea ca sunt fine, acuma o sa vedem noi in timp cum se comporta. E foarte faina si husa. Mi-a placut
    postarea ta; cred ca cine nu si-a facut inca curaj sa comande de pe Ali va gasi util acest articol. Kisses!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.