Make-up

Cum mi-am salvat eyelinerul preferat  Day 4 ~ 31 Days Challenge

Hello girls, v-am povestit în acest articol despre eyelinerul gel preferat de la Inglot, AMC 77. V-am povestit că este cel mai fain dintre cele pe care le-am încercat eu până în momentul acesta și chiar așa și este. Doar că având și alte tușuri de ochi, le-am folosit pe rând, și din păcate acesta s-a uscat. Am fost foarte supărată din această cauză, dar acest lucru este des-întâlnit la eyelinerul gel. E și din cauză că el are o cantitate foarte mare, și dacă îl foloseam zilnic, tot nu reușeam să termin nici măcar jumătate din cantitatea pe care o are. Are un gramaj de 5.5g, destul de mare, zic eu, având în vedere că ai nevoie de o cantitate mică pentru a trasa o linie de tuș perfectă.

Dar după câteva întrebări și un search pe google despre acest gen de neplăceri, am aflat că tot ei au și soluția la astfel de probleme, și anume DURALINE. Duraline este o soluție transparentă care nu conține apă și care intensifică culoarea oricărui fard pudră și îl transformă într-un fard cremos, ușor lichid rezistent la apă și simplu de aplicat. De asemenea el poate îmbunătăți și ajusta și mascara uscată, și eyelinerul gel deja uscat. Este nevoie de câteva picături pentru a readuce la viață aceste produse uscate.

Mi-am achiziționat acest produs inițial doar pentru eyeliner-ul gel uscat, dar cu siguranță îl voi folosi și la farduri sau pigmenți, pentru că efectul mi se pare genial, pur și simplu redă fardurilor o culoare foarte faină, le readuce la viață, voi scrie un articol separat despre acest genial produs. Îl găsiți la standul Inglot din Iulius Mall, el costa 61 de lei și merită fiecare bănuț. Dacă nu sunteși din Cluj, îl găsiți online pe site-ul lor.

Sper că acest articol vă vine în ajutor dacă ați avut probleme similare cu eyelinerul sau cu mascara.

Love,

Adela

One Comment

  • Rebeca

    Chiar functioneaza:) e super bun Duraline-ul. Eu l-am folosit mai mult pentru a intensifica farduri si a aplica pigmenti, dar isi
    merita fiecare banut. Canitatea e mare si dupa ce inveti sa o dozezi corespunzator, poti fi linistita ca iti ajunge mult si bine:) Glad
    you have it:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.