Make-up

Tag ~ Câte produse folosesc într-o zi Day 3 ~ 31 Days Challenge

Nu am stat niciodată să număr produsele pe care le folosesc într-o zi, dar văzând acest aricol la Beauty and the cat m-am hotărât să încep și eu numărătoarea. So let the game begin.

Dimienața

Încep prin a-mi curăța e impuritățile de pe ten cu apa micelară de la Bioderma, pe care am primit-o în varianta travel size la BBM Cluj 😀 care mi se pare chiar bună, dar puțin cam scumpă, apa micelară de la Nivea sau Garnier face exact același lucru la bănuți mai puțini. Urmează apoi hidratarea tenului și pregătirea lui pentru machiaj, folosind uleiul de argan de la Comori Marocane despre care v-am povestit aici. Mi se pare că este o bază foarte bună pentru machiaj. Urmează apoi machiajul tenului și încep cu aplicarea fondului de ten Infallible de la LOreal despre care v-am povestit și aici. Acoperim bine de tot cearcănele cu Wake me up de la Rimmel pe care mai apoi le fixez cu pudra pulbere Cashmire de la Melkior. Pentru conturarea pomeților folosesc Inglot HD Sculptig Powder nuanța 507, culoare în obraji îmi dau cu NYX Baked Blush nuanța Foreplay  iar iluminatorul este cel pe care îl știți cu siguranță, Spring Shine de la Mekior. La machiajul buzelor folosesc de obicei doar un ruj rezistent la transfer, cel din poza este de la Aden, dar poate fi și de la alt brand. Încep apoi machiajul ochilor prin aplicarea unei baze pentru fardul de pleoape, momentan o folosesc pe cea de la Elf, fardurile mele preferate momentan sunt cele de la Makeup Revolution despre care am scris și aici, sunt extraordinare iar prețul este unul mai mult decât avantajos. Eyelinerul pe care îl folosesc  este de la InglotAMC 77, pure love ce să mai zic, am mai scris despre el și în acest articol, iar mascara cea pe care o știți cu siguranță, 5-in-1 Wonderlash de la Oriflame.  Sprâncenele mi le conturez cu Tame&Frame de la NYX iar apoi le fixez cu gelul pentru sprâncene de la Oriflame din gama Giordani Gold.

Seara

Îmi curăț tenul cu  soluția de la Himalaya Herbals, pe care am inclus-o în preferatele lunii noiembrie, este genială. Apoi curăț tenul în profunzime cu apa micelară bifazică de la Garnier. Pentru ca tenul meu să fie pufos și hidratat, seara îmi aplic uleiul de cocos pe față și pe gât. Cel pe care îl folosesc momentan este de la Comori Marocane și v-am povestit despre el în acest articol. După această rutină sunt pregătită de somn. Zzzz

În partea din stânga am pus produselepe care le folosesc de cele mai mlte ori atât dimineața cât și seara, dar nu am știut în care categorie să le pun exact. Rexona este deodorantul meu preferate, din orice gama ar fi, le ador și nu le-aș schimba pentru nimic. Un parfum dulce pentru acest sezon, momentan folosesc Masquerade de la Oriflame. Rutina mea include și o cremă, unt sau o loțiune de de corp, momentan folosesc un unt de corp de la Oriflame cu migdale și cocos din gama Swedish Spa. În ultimele zile am început să folosesc acest balsam de buze de la Alverde, de rodie și miroase extraodrinar de bine, îmi vine să îl manânc. 😀 La ele mai adaug gelul de duș și o cremă de maini pe care am uitat să le pozez, 🙁 dar gelul de duș este de la Nivea, cel cu miros de cocos, iar crema de maini este de la Oriflame, din gama Swedish Spa, cu miros de migdale și cocos.

Pasez acest tag lui Rebeca Z iar articolele ei le puteți citi pe blogul ei personal.

Acestea sunt produsele pe care le folosesc eu într-o zi, sunt 24 la număr, nu știu dacă am omis ceva.
Cum vi se par? Multe sau puține?
Aștept comentariile voastre mai jos.

Love,

Adela.