Lifestyle

New Year Resolutions Day 2 ~ 31 Days Challenge:

Inevitabil la fiecare sfârșit de an ne setăm niște rezoluții sau ne facem un to do list pentru anul care urmează. Câte dintre acestea le bifăm, până la sfârșitul anului depinde numai și numai de noi.

Recunosc că am și eu câteva pe listă, unele mai personale și altele pe care o să vi le împărtășesc în cele ce urmează.

1.După ce termin cu succes, hopefully, acest challenge vreau în continuare să scriu mai mult pe blog, să nu mă multumesc și să mă rezum la un articol pe săptămână, so fingers crossed. Idei am suficiente, trebuie doar să îmi fac timp.

2.Să îmi ating greutatea țintă până la ziua mea, deci până în 18 martie trebuie să ajung la 49-50 de kilograme, maxim!!! Momentan oscilez între 57-58, deci mai sunt câteva de dat jos. WowTea și buna voința mă vor ajuta și voi fi cea mai mândră de mine. Oricum despre această ispravă vă țin la curent și în alte articole mai detaliate.

3.Să îmi completez și ajustez tatuajul deja existent, vi-l arăt după ce va fi finalizat, soon I hope. El trebuie ajustat deoarece am fost foarte prost inspirată și m-am lăsat pe mâna cui nu trebuie. Dacă aveți recomandări pentru mine, dacă știți pe cineva care face tatuaje în Cluj și poate „repara” un fail, let me know please. 🙂

4.Să fac un curs de machiaj, la care m-am înscris deja și il voi începe în martie, ca mai apoi să mă specializez, să merg la masterclass-uri și de ce nu, să încep să profesez în domeniu. De abia aștept să îmi petrec serile în atelierul Gabrielei Popescu.

5.Ultima dar nu cea din urmă, îmi propun să investesc mai mult în cărți și să citesc cel puțin 50 pe parcursul anului. Să vedem dacă o să îmi iasă. Recunosc că citeam foarte mult în liceu, dar după ce m-a mutat la Cluj am devenit leneșă. Anul care a trecut am reînceput să citesc mai mult, deoarece petrec foarte mult timp zilnic în mijloace de transport în comun și așa valorific acel timp, citind. În subsolul acestui articol o să bifez de fiecare dată când finalizez un volum, sau voi face un articol destinat acestui subiect, încă nu m-am hotărât.
Aștept recomandări de cărți de la voi în căsuța de comentarii. 😀

Sursa ilustrațiiolor este Pinterest.

Vă doresc un an plin de realizări!

Love,

Adela.

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.