Lifestyle

De ce fac și eu acest challenge? Day 1 ~ 31 Days Challenge

Aceasta este o întrebare foarte bună la care trebuie să stau să mă gândesc mai bine. Sunt mai multe motive care stau la baza acceptării acestei provocări. Cred că prima este aceea de a mă motiva pe mine însămi să scriu mai mult pe blog, un fel de New Year Resolution. Acum că am o căsuță nouă pentru el de care sunt foarte mândră, trebuie să o valorific la adevăratul ei potential, nu-i asa? So here it is! Mi se pare foarte productiv să fiu într-o continuă provocare cu mine.

Mai exact, prin acest challenge eu îmi iau angajamentul de a posta zilnic pe blog câte un articol, timp de 31 de zile. Inițial, văzusem acest challenge cu 30 de zile, dar eu mi-am mai adăugat încă una pentru că luna ianuarie are 31 de zile, așa că un voi posta câte articol pe zi, până la sfârșitul lunii.

Ana-Maria de la Fashionsofa  a fost cea care mi-a înșirat multe motive pro pentru a face asta, când am discutat cu ea despre ascest challenge la #BBMCluj, și după ce mi-a povestit experiența ei, eu am fost mai mult decât convinsă că o asemena provocare mi-ar induce și mai mult cheful de blogging, scris și făcut poze.
P.S. Thankies Ana :* .

Voi încerca să diversific și să abordez subiecte care poate nu le-am abordat până acum. Sper să nu o dau în bară și să mă fac de minune cu acest challenge, adică să uit sau să nu îmi fac timp să postez. De asemenea promit că după ce voi termina cu succes acest challenge (hopefully) voi fi mult mai activă și constantă pe blog.

Alături de mine început acest challenge și Rebeca, îi puteți citi articolele pline de inspirație, pe blogul ei aici 🙂.

O după masă frumoasă și ne citim și mâine!
Love,
Adela

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.