Lifestyle

WOW TEA DETOX

Am tot văzut pe instagram și facebook sticlele astea chipeșe pentru detox water de la WOW TEA, alături de diferite plicuri de ceaiuri naturale. Având în vedere că ceaiurile erau din plante, mi-au sârnit curiozitatea imediat, mai ales după ce Diana mi-a spus că ceea ce are ea are gust plăcut de ierburi, yammy.

Cei din Echipa WOW TEA au fost foarte drăguți și mi-au trimis și mie un pachețel care să mă ajute în cura mea de detoxifiere despre care v-am povestit aici și aici. Am început să îmi pun în funcțiune sticla extrem de drăguță a doua zi după de am primit-o. Este genială, eu pun în ea doar citrice, în special lămâi, dar având în vedere infuzorul pe care îl are puteți pune orice fruct sau legumă.  Ceaiul în schimb am început să îl beau săptămâna trecută, să îmi pregătesc stomacul pentru sărmăluțele lui mami 🙂 nu, glumesc, am început doar săptămâna trecută din motive personale. Detoxifierea cu ceaiul verde ține 21 de zile, iar plicul de ceai are un gramaj suficient cât să țină pe tot parcursul curei de detoxifiere. Se bea de câte 2-3 ori pe zi, înainte cu 20 de minute de fiecare masă principală.

„Succesul ceaiului nostru se datorează plantelor, fiind 100% naturale, atent selecționate pentru a facilita procesele importante ale organismului.

WOW TEA Detox ajută la purificarea organismului, eliminând toxinele acumulate, excesul de apă și ajută în digerarea mai ușoară a excesului de grăsimi. Pe lângă aceste proprietăți este plăcut la gust, aromat și poate fi consumat neîndulcit.” ~ WOW TEA

Pentru a fi mai eficentă detoxifiere organismului meu, alături de ceaiul și apa detox, voi ține și o dietă scurtă, despre care vă voi scrie în amănunt după ce termin cu ea. Deci țineți-mi pumnii, am mai avut 2 tentative de a ține această dietă, dar ghiciți ce? Frigiderul m-a învins din păcate. A treia oară e cu noroc, după cum se zice, sau cu mai multă determianare, și de această dată voi fi mai drastică, pentru că trebuie să fac asta pentru corpul și sănătatea mea!

Dacă vă doriți o sticluță drăguță care să vă motiveze să beți mai multă apă cu lămâie eu zic că aceasta de la WOW TEA este perfectă, nu vă trebuie nimic mai mult!

Iar ceaiul este de mai multe tipuri: Appetite Killer, WOW TEA Detox, ImmuniTEA, alături de care vă puteți achiziționa un infuzor de ceai la fel de drăguț ca și cel de apă (WOW TEA/KILLER) care este adorabil. Următorul ceai pe lista mea este Appetite Killer, cu siguranță îmi va veni în ajutor după aceste 21 de zile, pentru a nu pune la loc ceea ce am dat jos. 😀

Despre acest subiect ne citim în aproximativ 2 săptămâni.

Voi ce faceți pentru a vă detoxifia organismul după o periadă în care l-ați neglijat? Aștept comentariile voastre în căsuța de mai jos.

O seară minunată va doresc!

Adela.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.