Lifestyle

Iarna mea, Craciun ferict!

Chair dacă eu ador anotimpurile de tranziție, datorită temperaturilor și culorilor peisajului, iarna ocupa un loc aproape la fel de important în topul preferințelor mele. Deși este  cel mai friguros anotimp, mi se pare ca este cel care emană cea mai multă căldură în și din sufletul oamenilor. Este anotimpul care ne aduce mai aproape unii de alții, care ne face să dăruim nu din obligație, ci din suflet, ne face să fim mai buni și mai înțelegători.

Iarna și Crăciunul în Cluj mi se par din ce în ce mai frumoase, pe an ce trece, orașul este tot mai frumos împodobit, tot mai multe activități și evenimente cu miros de sărbătoare.

La Târgul de Crăciun și Street Food Festival mirosul de mâncare tradițională sau mai puțin tradițională cu cel de vin fiert cu scorțișoară te fac să păcătuiești gastronomic. Imposibil să te abții, mai ales cănd vin în completarea acestota deserturile (turta dulce + strudelul = yammy!)

În sfârșit astăzi a nins, și este superb afară chiar dacă a fost primul an în care am așteptat zăpada ca un copil, adică m-am trezit într-o noapte (când se prevedea o ninsoare pe cinste) e vreo 2-3 ori doar ca să vad dacă ninge, exact ca în copilărie. Spre dezamăgirea mea mă trezisem degeaba, însă în dimineața acesta am fost plăcut surprinsă. Eu am parte de un Crăciun minunat și sărbători liniștite alături de oameni dragi mie și de zăpadă, de colindători și voie bună. Ce îmi pot dori mai mult?

Vă doresc Sărbători Fericite și o iarnă cât mai frumoasă!

Love,

Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.