Reviews

Zero defecte cu  Yves Rocher

Bună dimineața, este ora 5 jumate și sunt foarte somnoroasă. Pun să îmi fac o cafea, iar până fierbe apa am timp să îmi hrănesc și pisicul care s-a trezit în același timp cu mine.

Fața mea de dimineață nu este tocmai flawless, după cum se poate observa în minunatele poze de mai sus. Din păcate nu mă pot lăuda cu un ten fără imperfecțiuni 🙁 Am câteva coșulețe și roseată în obraji (Which I hate btw!).

Despre comanda mea de la Yves Rocher v-am mai povestit şi aici, aşa că nu are rost să mai lungesc această introducere 😀

Acest fond de ten m-am hotărât să îl cumpăr deoarece mi-a păcut numele lui “Zero Defecte”. Acest nume pare să promită multe, nu-i aşa?

Oh well, mie, personal nu mi se pare că îmi face tenul chiar atât de perfect precum promite numele, dar având în vedere că eu nici nu am probleme mari cu tenul, exceptând cele menționate mai sus, e ok. Da, într-adevăr este un fond de ten cu acoperire medie, care arată foarte natural pe ten, iar în zonele unde consideri că ai nevoie de o acoperire puțin mai bună, poți să mai aplici un strat după oxidarea celui precedent.

Nu este neapărat rezistent la transfer, dar nici nu se ia la prima atingere :), ceea ce este ok, zic eu.

Ceea ce îmi place foarte mult la acest fond de ten este faptul că are un finish mat şi frumos pe ten (după 2-3 minute) chiar şi fără pudră. Lucru care din punctul meu de vedere este unul extraodrinar de bun.♡

Per total pot să spun că îmi place şi aşa, deşi nu are acoperirea aceea extraordinară care o aşteptam. Nu cred că o să îl recumpăr, deoarece în acest moment îmi doresc un alt fond de ten foarte, foarte mult! 😀

I put my resting bitch face on, alături de o linie mult prea dramatică de tuș și sunt gata de o nouă zi la birou.

Mai jos puteți vedea cum arată diminețile de pe balconul meu. Măcar asta mă motivează să fiu puțin mai activă decât de obicei.

Have a lovely day!

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.