Beauty

Yves Rocher goodies ☆

Helolo, hello. Voiam de ceva vreme să îmi fac o comandă la Yves Rocher, deoarece am auzit numai lucruri extraordinare despre produsele lor. Și am vrut să îmi comand online, nu să cumpăr din magazin, pentru că prețurile sunt puțin mai mici şi am vrut sa profit, de ce nu?

Nu am stat mult pe gânduri când colega mea, Andrada mi-a propus să punem o comandă împreună.

Așa că eu mi-am comadat urmatoarele “bunătățuri”.

Fondul de ten Zero Defecte, în nuanța Beige 200, care într-adevar acum că mi s-a cam dus bronzul îmi este puțin închis la culoare, dar îl combin cu unul mai deschis şi totul este perfect. Per total îmi place foarte mult, doarece oferă tenului o acoperire foarte naturală și un finish mat. Mai multe veți afla într-un review cât de curând. Stay tuned.

Cremele de duş cu miros de boabe de cafea şi unt de macadamia. Acestea îmi plac foarte mult pentru că fac multă spumă ♡♡♡ şi deasemenea deoarece miros incredibil de bine, nici nu vă puteți imgina! M-au cucerit din prima și cu siguranță o să le recumpăr. Din păcate mirosul nu rezistă extraordinar de bine, însă pentru asta este loțiunea de corp pe care o folosesc ulterior 😀 Ele au 200ml și costă 8-9 lei unul deci, merită!

Ultimul produs pe care l-am primit, care nu este cumpărat este parfumul Rose Oud, Secrets d’essences. L-am primit cadou la înscrierea mea în program. Are un miros puternic, din estențe de trandafir de Damasc, Lemn de Agar(Oud), chimion si labdanum, care rezistă întreaga zi. Având în vedere că este un parfum mai dulce eu o să îl folosesc în sezonul rece care se aproprie cu paşi repezi 😀

Vă plac produsele Yves Rocher? Eu sincer, intenționez să îmi mai cumpăr un parfum, deoarece imi place rezistența lui în timp foarte mult, și cremele de duș, bineînțeles. 😀

Love

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.