Beauty

Uleiul de argan, pure love!

 Vă spuneam în articolul acesta că vreau să înlocuiesc crema de zi cu un ulei bio, și anume cel de argan, dorința mi s-a îndeplinit mulțumită Andreei de la Comori Marocane. Da, da din nou produse Bio. Vreau să vă spun că o testez doar de câteva zile, și mi se pare absolut genială. Inițial am crezut că îmi va îngrășa tenul, nu îmi va rezista machiajul și pielea îmi va luci ca un neon de la colț de stradă. Dar nu a fost așa! Intră foarte, foarte bine în piele și o hidratează extraordinar de bine, este genial.

Este tot ce trebuie pentru un sezon rece, și nu numai, este preferatul meu. De asemenea este și foarte spornic, mie îmi ajung cam două picaturi pentru toată fața (el vine cu o pipetă pentru a fi mai ușor de utilizat). Nu trebuie să încărcăm tenul cu produs, trebuie să punem exact cât este nevoie pentru ca acesta să fie hidratat. Nu știu cum se comportă pe tenul gras, eu am ten mixt cu tendință de uscare în sezonul rece așa că pentru mine este perfect. Oricum pentru mai multe detalii nu ezitați să ne contactați pe Andreea sau pe mine. Uleiul îl găsiți aici.

Știm foarte bine că Uleiul de Argan are mult mai multe întrebuințări; fiind bun pentru bronz, ca și demachiant, pentru tratarea arsuriulor, hidratarea părului, calmarea iritațiilor de după epilare și multe altele cu siguranță. Voi la ce folosiți uleiul de argan? 🙂

Îți recomand să alegi uleiul de argan de la Comori marocane deoarece: este produs şi ambalat în Maroc, este certificat bio, este 100% ulei pur, virgin obtinut prin prima presare la rece a nucilor de ARGANIA SPINOSA, este bogat în TOCOFEROLI – 610mg/kg și ALFA TOCOFEROL (vitamina E) – 65% – cunoscuți pentru proprietățile lor anti-oxidante, regenerante, restructurante și cicatrizante, nu conţine colornaţi sau parfumuri.

Să folosești o grămadă de cosmetice chimice în fiecare zi și să te aștepți să areți bine până la 80 de ani, e ca și cum ai mânca zilnic hamburgeri și ai vrea să fii Kate Moss.” – Andreea C.

Sper că v-am trezit curiozitatea și că veți încerca să introduceți în rutina voastră produse care să conțină mai puține chimicale, sau chiar deloc.

În Cluj-Napoca putem găsi aceste produse la farmacia Bio Bio care se află pe Str. Tipografiei 13 (langa Central).

Love,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.