Make-up

To Oriflame or Not?

Hello, hello 🙂

Nu cred că este domnișoară care să nu fi auzit de Oriflame? Right girls?

Trebuie să recunoaștem că au produse din  toate categoriile; produse bune și mai puțin bune. Am ales 5 produse despre care să vă povestesc azi, sunt pordusele mele preferate, de care nu mă pot despărți.

1. Mascara  5-IN-1 Wonder Lash –  îl folosesc de când eram în liceu în clasa a 9-a. L-am încercat la o colegă . Este genial, are varianta waterproof, cu sclipici, maro, tot ce vrei :)). Ceea ce îl face de fapt așa de special este periuța lui de silicon. Aceasta este asimetircă, după cum se poate observa și în poză, o parte pentru alungire si cealaltă pentru volum. Este perfectă! Prețul este în jur de 15 lei, fiind aproape tot timpul la ofertă.

2. Pudra pulbere translucidă –  despre aceasta am auzit multe lucruri bune din diferite review-uri, iar când am dat de ea în catalog, nu am ezitat și am facut o comandă. Da, intr-adevar matifiază tenul extraordinar de bine. Nu ma așteptam la un astfel de rezultat. Costă undeva la 25-30 de lei și își merită bănuții.

3. Fardul de sprancene – l-am recumpărat a doua oară este foarte, foarte fin, deci nu pică particule pe obraji precum altele care le-am încercat. Pe lângă asta mai are și ceara pentru fixare. Pentru sprâncenele mele rebele aceasta este mai mult decât bine-venită. Prețul este aproximativ 25 de lei.

4. Gelul pentru fixarea sprancenelor. da, multe multe chestii pentru sprancene, si nu sunt suficiente niciodata! Din cauza faptului ca am sprancenele total inegale și subțiri și rare acestea trebuie conturate și fixate foarte bine pentru a rezista întreaga zi. Asa ca mi-am comandat si acest gel pentru fixare, care face o treabă decentă având în vedere că este doar 10 lei. Aceste două produse de sprâncene de mai sus le folosesc când doresc să am sprâncenele mai bine definite, pentru un look de seară.

5. Mascara pentru sprancene Giordani – este produsul de sprâncene care l-am descoperit săptămâna trecută la prietena mea Luciana. Este perfect pentru stilizarea lejeră a sprâncenelor, pentru look-uri simple şi naturale de vară. Acesta din urmă costă doar 25  de lei, genial. 😀

Voi folosiţi produse de la Oriflame? Trebuie să recunosc că au şi fail-uri, dar având în vedere preţurile extraordinar de mici, nici nu putem avea aşteptări extraordinare în ceea ce priveşte fiecare produs în parte. Într-un catalog găseşti produse pentru toate buzunarele, definitely. Sunt brand-uri renumite care au şi produse mai puţin reuşite, deci… let’s not judge.

Vă puteți găsi produsele preferate în catalogul de mai sus, în puteți răsfoi accesând link-ul acesta. Pentru mai multe detalii nu ezitați să mă contactați.

Love,

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.