Beauty

Preferatele mele pentru demachiere de la GARNIER

Când vine vorba de tenul nostru, nimic nu este mai important decât demachierea corectă a acestuia. Pregatirea pentru o noapte liniștită sau pentru o nouă zi activă, fie că o petreci la scoală, job sau în oraș cu fetele.

Înainte foloseam produse pentru demachiere de la un alt brand, dar cum vreau sa le încerc pe toate, if possible, nu am stat mult pe ganduri și mi le-am achiziționat și pe acestea.

Eu,nu am mai încercat produsele de la Garnier. Auzisem foarte multe lucruri bune despre ele și mi-am zis ca e musai să văd și eu cum sunt.

Zis și făcut. Am mers la cumparaturi pentru casă, și printre detergent si mâncărică am strecurat și aceste produse de la Garnier: apa micelară, demachiantul bifazic și șervețelele demachiante.

Rutina mea de demachere arată cam asa:

Pasul 1. Încep prin a-mi da cea mai mare cantitate de machiaj de pe față cu șervetelele demachiante.

Pasul 2. Urmează demachierea ochilor și a buzelor cu demachiantul bifazic. Aceasta este foarte importantă deoarece folosesc produse rezistente la apă, care nu aș reuși să le demachiez cu orice produs pentru demachiere.

Psul 3. Demachierea în profunzime cu apa micelară și tenul meu este pregatit pentru somn.

Seara nu folosesc cremă deoarece doresc ca tenul meu să respire peste noapte și să fie cât mai curat. Asta oricum diferă de la persoană la persoană. Dacă ai un ten sensibil sau uscat este foarte important să iți hidratezi tenul și peste noapte.

Dimineața înainte de a-mi aplica crema și mai apoi machiajul mă demachiez ușor doar cu apă micelară, pentru a elimina sebumul și alte impurități care s-au așezat pe fața mea în timpul somnului.

După cum vedeți o mare parte din  cantitatea produselor este consumată, deoarece am vrut să le încerc pe o perioadă mai îndelungată de timp înainte de a vă spune despre ele.

Eu sunt foarte mulțumită de ele și cu siguranță o să le recumpăr după ce mi se termină.

Care este rutina voastră de demachiere?

Câtă importanță îi acordați?

XOXO

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.