Beauty

October Faves

Hello hello, am întârziat putin cu acest articol, dar am fost super busy, 🙁 sorry for that. Preferatele lunii octombrie, 5 la număr sunt în mare parte de îngrijire, urmate de un eyeliner și o carte <3

Primul produs care se află pe lista mea de favorite este Uleiul de Argan de la Comori Marocane, pe care îl folosesc în fiecare dimineață înaintea fondului de ten, în loc de cremă/bază. Despre acest ulei v-am mai povestit și aici, iar de când îl am, am renunțat definitiv la cremele de față. Îl ador și cu siguranță nu o să îl mai schimb cu o cremă de față, oricare ar fi aceea. Vi-l recomand cu mare drag.

Chiar dacă nu foloseam cremă de noapte înainte, de când am acest Ulei de Cocos îmi răsfăț tenul și mâinile aproape în fiecare seară. Hidratează extraordinar de bine, iar de miros, nu mai vorbim, este delicios. Uleiul de cocos este al doilea pe lista mea de favorite, iar despre alte întrebuințări ale lui am mai povestit si aici.
P.S. Dacă doriți să testați Comorile Marocane,
acestea vor fii disponibile weekend-ul viitor (25-27. Nov.) la Târgul Handmade din Iulius.

Apa micelară bifazică Garnier este al treilea favorit. După ce am văzut nenumărate reviewuri la acest produs, mi-am spus ca e musai să îl am. Îndepărtează foarte bine machiajul feței, dar la machiajul ochilor nu m-a impresionat. Folosesc produse waterproof și nu îndepărtează suficient de bine. Ceea ce îmi mai place la acest demachiant, e că este spornic, îl am de două luni și am folosit cam un sfert din el, având în vedere că îl aplic pe 4 dischete demachiante în fiecare seară pentru a îndepărta perfect machiajul. Cu siguranță o să îl recumpăr, dar numai pentru îndepărtatea machiajului de pe față, pentru ochi voi folosi în continuare demachiantul bifazic de la Nivea.

Eyelinerul cremă elf pe care l-am primit în vară, a devenit preferatul meu lately. Deși nu i-am prea acordat importanță la început, în luna octombrie l-am folosit aprope zilnic. Nu se întinde deloc, este foarte fain și cremos, de preț nici nu mai are rost să vă spun, este mai mult decât avantajos, îl puteți achiziționa de aici. Un machiaj și review la produsele ELF puteți găsi și în acest articol.

Cele 5 limbaje ale iubirii este cartea care m-a cucerit în luna octombrie, și pe care am devorat-o din scoarță-n-scoarță. Nu trebuie să ai „probleme” în dragoste ca să citeși această carte. Trebuie doar să vrei să te descoperi mai bine pe tine însuți, să vrei să îți identifici limbajul de iubire și de ce nu și al partenertului pentru a putea comunica mult mai bine. Poate ți se pare stupid dar, îți garantez că nu este! Mie mi-a deschis puțin orizonturile în ceea ce mă privește pe mine și nu numai. Vă recomand această carte , mie mi-a plăcut extrem de  mult. Cartea mi-am comandat-o de pe Elefant dar o puteți găsi în orice librărie. Mie îmi place elefantul verde deoarece are transport gratuit la pick-up. Iar de Black Friday au avut reduceri pe măsură (bineînțeles că mi-am mai comandat 3 cărți).

Acestea au fost favoritele lunii octombrie.

Love,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.