Make-up

My Eco Tools brushes ♡

Hello, hello am amânat scrierea și publicarea acestui articol de mai bine de o lună jumate, nu știu care este motivul, comoditate I guess, anyway, here it is #MyEcoToolsBrushes.

În acest articol, prietena mea Rebeca vă povestea despre pensulele EcoTools, un articol foarte frumos scris care m-a convins și pe mine să îmi cumpăr setul de mai sus.

<3


Da, deci după foarte puțin timp mi-am comandat şi eu de pe Make-up Shop un set de pensulele, nu m-am putut abține, shame on me, or not? Ele au venit într-un pachețel foarte, foarte drăguț, cu fundiță,🎀 nu mă așteptam să fie așa frumos împachetate. Chiar am simțit că mi-am facut un cadou. 😀

Setul ( pe care îl găsiți aici) conține 4 pensule tare draguțe, ei spun că 3 sunt pentru față și una pentru ochi, dar e folosesc 2 pentru față și două pentru ochi. Nu e nimic greșit în a găsi o altă întrebuințare unei pensule, decât cea pentru care a fost făcută.

Prima pensulă despre care vreau să vă povestesc este Mattifing Finish. Ea are perii foarte, foarte fini ceea ce mie mi se pare foarte important pentru o pensulă destinată aplicării pudrei. Având perii foarte fini, aceștia vor lua o cantitate mai mică de produs, iar la aplicarea pe ten acesta nu va părea încarcat. Din tot setul, aceasta este preferata mea. 😀

A doua pensulă din set (le-am luat în ordine descrescătoare, for no reason 😀 ) este Skin Perfecting. Eu o folosesc pentru aplicarea blushului. Îmi place foarte mult forma ei, ușor rotunjită care îmi perminte să blenduiesc foarte bine blush-ul cu pudra de contouring.

A treia pensulă din set este cea pe care eu, shame on me, nu știu să o folosesc. Ea se numește Eye Perfecting. Are perii foarte, foarte deși și mi se pare foarte tare indiferent dacă încerc să o folosesc pentru blending la față sau ochi, de aplicare nici nu poate fi vorba. Dacă aveți vreo soluție/întrebuințare, please let me know.

Ultima dar nu cea din urmă este Correcting Concealer pe care spuneam mai sus că o folosesc pentru fardul de pleoape/blending și nu pentru concealer. Nu am încercat încă să o folosesc la corector, dar o să fac asta, chiar sunt curioasă cum se comportă si cu produse cremoase. Între timp i-am găsit și ei loc printre pensulele mele pentru ochi.

Care este pensula voastră preferată de la EcoTools? A mea est prima, Mattifying Finish, nu mă mai despart de ea de când am setul acesta.

Love

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.