Reviews

Makeup Revolution Review

Hello, Hello, cred că toată lumea a auzit despre Aoro, nu-i așa? Site-ul sau compania este de origine cehă și se prezintă ca fiind cea mai mare reţea de parfumerii online din Europa Centrală, mai multe detalii puteți găsi aici. 

Nu putem contesta acest lucru, zic eu, având în vedere larga varietate de produse pe care o găsiți pe acest magazin online. De asemenea sunt destul de multe produse care nu se găsesc în magazinele fizice sau online din România, așa că, acest site ne oferă posibilitatea de a ne achiziționa acele produse, fără a aștepta o săptămână până ajung la noi.

Dar să revin la subiectul principal, și anume paleta de farduri de la Makeup Revolution. De ceva vreme am tot văzut acestă minunată paletă pe diferite conturi de instagram și pe facebook. Mi s-a părut pur și simplu genială dar, evident până m-am hotărât eu dacă să mi-o cumpăr sau nu, a fost „out of stock”pe aoro.  În cele din urmă m-am decis să îmi cumpăr această paletă, Ultra Professional Eyeshadow Flawless, și sunt mai mult decât fericită cu alegerea făcută. Recunosc, mă așteptam ca paleta să fie puțin, puțin mai mare, dar după prima testare, m-am îndrăgostit pur și simplu.

Culorile sunt frumos pigmentate, ușor cremoase aș zice, nu sunt deloc prăfoase (deci nu pică în timpul aplicării/blendngului pe pleoapă). Paleta conține 32 de colori 5 mate si 27 sidefate/metalice. Puteți vedea în pozele de mai sus și denumirile și swatch-ulrile fiecărei nuanțe, nu mă pot hotărî care dintre ele este preferata mea. Fiecare culoare are 16 grame, și mi se pare mai mult decât suficient pentru o singură nuanță. Cu tot cu transportul prin curier, pentru această paletuță am plătit 82 de lei, eu zic că e o sumă nici mare, nici mică. It was worth it.

Culorile sunt atent alese, astfel încât poți realiza machiaje atât naturale și delicate cât și puțin mai intense, spre exemplu, smokey eyes. Este o paletă basic foarte bună din punctul meu de vedere.

Ingedientele acestei palete sunt: Talc, Mica, Petrolatum, Paraffinum Liquidum, Tocopherol, Polybutene, Methylparaben, Propylparaben, Tocopheryl, Acetate (+/- Mica, Synthetic Fluorphologopite, Tin Oxide, CI 16035, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 777891)

Cred că următorul produs de pe wishlistul meu este iluminatorul Vivid Baked Highlighter, îl găsiți pe aoro disponibil în 4 nuanțe și prețul mi se pare foarte, foarte bun. L-am testat și vă pot spune că este foarte, foarte pigmentat, de rezistența nu vă pot spune nimic din experiența personală, însă review-urile pe care le-am văzut sunt numai pozitive.

Voi ce părere aveți despre produsele Makeup Revolution? Ce ați încercat de la acest brand? Aștept părerile voastre în căsuța de comentarii de mai jos.

Love,

Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.