Make-up

Make-up with e.l.f.

Hello again beauties 🙂

De câteva zile am primit de la elf niște produse minunate despre care țin neapărat să vă povestesc. Poate le-ați văzut pe instagram sau pe pagina mea de facebook. Este vorba despre produsele de mai jos, de care sunt absolut încântată.

So here we go! <3

O să încep cu blush-ul care e extraordinar! Eu îl folosesc pe post de iluminator și nu aveți idee cât de bine arată. Oferă o iluminare a pomeților aurie, foarte glam care se așează perfect pe un ten bronzat. It was love at first sight <3  În momentul de față este iluminatorul meu preferat, și cred că o să ramână toată vara (sau cât a mai ramas din ea 🙁 )

Următorul produs de care sunt absolut încântată este eyelinerul. Lately mi-am dezvoltat o obsesie pentru produse din această familie. Trebuie să le mulțumesc ochilor mei pentru asta, care lăcrimează foarte tare, la soare, vânt etc 😐 . Eyelinerul gel de la elf este foarte rezistent și reușește cu success să îmi satisfacă nevoile care le am cu privire la acest aspect. Nu este neapărat acel negru super intens, dar este rezistent, deci din punctual meu de vedere își merită banuții.

Fardurile de pleoape sunt super faine și pigmentate. Îmi mai achiziționasem în urmă cu câțiva ani o trusă de farduri de la Elf de care am fost super dezamăgită. Se pare că între timp și-au  îmbunătățit formula. Culorile sunt super frumoase și se potrivesc foarte bine culorii ochilor mei 😀 . Nu pot decât să spun, mulțumesc elf!

Pentru că orice fard de pleoape are nevoie de o bază, primerul a fost și el inclus în pachețel. Alexandra tot povestea despre el, numai de bine, și eram chiar foarte curioasă. Îmi place foarte mult, fardurile se așează foarte bine, culorile sunt mult mai intense, și rezistă o zi întreagă fără să se adune în pliul pleaopei.

Ultimul produs care l-am primit dar nu cel din urmă, și care îmi place mult, este acest ruj. Are o culoare foarte faină. Un burgundy, tot ce trebuie 😀 . Nu este un ruj mat, este chiar puțin lucios și hidratant, dar putem scăpa de luciu, tapotând cu puțină pudră translucidă.

Blush/Bronzer -> aici <3

Eyeliner Gel -> aici <3

Fard de pleoape -> aici <3

Primer pentru fard de pleoape -> aici <3

Ruj -> aici <3

Vă las cu un machiaj realizat cu aceste produse minunate! Dacă vreți să câștigați și voi produse elf, nu ezitați să vă înscrieți la concursul de aici <3 , mai este deschis până în data de 16 august la ora 00.00 🙂 !

Love,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.