Make-up

Make-up with A

Azi a fost una din acele zile în care am avut chef să mă „machiez frumos” 😀 M-am trezit foarte bine dispusă și mi-am pus pensulele în acțiune. Rezultatul a fost unul mult mai frumos, însă mi-a fost destul de greu să îmi fac un sefile cu aparatul :))


Mă motivase și monstra de fond de ten de la Vichy, Dermablend 3D Correction, pe care am primit-o de la prietena mea Glamour, în numărul din octombrie, care mi-a nimerit și nuanța, she knows me so well. Acest fond de ten trebuie să îl am! ASAP! Nu vă puteți imgina ce acoperire are, și ce rezistență, nu se compară cu celălalt, este pur și simplu genial! Are și un finish mat care nu mai necesită tapotarea cu pudră neapărat. Deși mi-am cumpărat de curând un fond de ten, e musai să îl am și pe acesta (Alex, sper că nu citești acest articol :)) )

Am avut o zi foarte frumoasă și călduroasă, așa că am profitat de ea și ne-am plimbat, a fost prea drăguț , oricât de lene mi-ar fi fost. Pentru că, shame on me, când am liber, îmi place să stau și să pierd vremea prin casă. Acest lucru cred că se datorează și faptului că sunt plecată toată ziua și în weekend simt nevoia să stau acasă, chill, să ma uit la un film, să beau un pahar de vin demisec și să mă relaxez. Dar azi a fost puțin mai diferit, cel puțin prima parte a zilei 😀

  • Pe buze am purtat Lingerie de la NYX, nuanța 10
  • Pe pleoape, peste baza pentru fard de la Melkior am combinat următoarele nuanțe de farduri <3 : Natural Skin, Caprice (my favourite), Brownie, Dark Brown, Light Beige și Metalic Green.
  • Eyelinerul este preferatul meu, tot de la Inglot, AMC Gel Eyeliner, nuanța 77
  • Mascara de la Oriflame, 5in1 Wonderlash despre care v-am mai spus că este favorita mea de foarte mulți ani.
  • Sprâncenele le-am conturat cu gelul de sprâncene de la NYX Tame&Frame, nuanța Brunette
  • Mi-am conturat pomeții cu pudra de sculpting de la Inglot, nuanța 507.
  • Iluminatorul este cel pe care probablil îl știți deja, Spring Shine de la Melkior <3

Pozele de mai jos sunt făcute cu telefonul mobil, de aceea, claritatea este mai puțin bună, dar mi-au plăcut și am ținut neapărat să vi le arăt și pe acestea.

Și vă las cu melodia mea preferată.

Love.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.