Lifestyle

I love…

După aproape un an de când am scris acest articol, l-am recitit pe site-ul celor de la Cluj Capitala, părerea mea este aceiași. Iubesc acest oraș  și nu m-aș muta de aici, decât probabil în unul mai mare și care să îmi ofere mai multe oportunități.

Cu siguranță există multe articole, din și mai multe puncte de vedere despre acest subiect… Așa că m-am hotărât să vi-l împătașesc și pe al meu, nu din lipsă de originalitate, ci din dorința de a vă povesti despre experiența mea în Cluj.

Eu nu pot să spun decât ca iubesc acest oraș, însa nu a fost dintotdeauna așa.
Când m-am mutat aici, în primul an de facultate, mi s-a părut un oraș sumbru, sec și trist. Mă mutasem în octombrie, toamnă, clădiri în tonuri de gri și un cer veșnic înnorat, (Încă nu descoperisem Parcul Central și multe alte locuri colorate din oraș). Nici nu îmi venea să ies din casă, ieșirile mele se rezumau la traseul de acasă până la facultate si înapoi. (Da, știu, trist…)
Pentru mine a fost schimbare uriașă această mutare, de la Târgu Mures care este un oraș mai mic, colorat și vesel… la Cluj-Napoca.

După patru ani de zile părerea mea s-a schimbat complet și radical. În acest oraș m-am maturizat si m-am dezvoltat în omul care sunt acum, mi-am format alte valori, am învățat sa trăiesc pe cont propriu. Cel mai probabil am avut nevoie de a mă îndeparta de casă pentru a “crește”, pentru a mă regăsi pe mine ca și persoană.

Cand mi se adresa întrebarea “Nu te intorci acasa?” răspunsul meu era “Nu cred…” acum e “Nu, îmi e bine aici.”
Pentru cei care cred ca acest oraș are de oferit doar discoteci cluburi și pub-uri vreau să vă spun ca nu e așa! Si mie personal îmi pare rău că nu am profitat chiar de tot ceea ce mi-a oferit studenția, (altele decât cele menționate mai sus), în cele mai multe cazuri pentru ca am fost o lenesă. Eh… Asta este! 😐

Am învatat să iubesc cu adevatat, să apreciez prieteniile care contează și să stau la distanță de persoanele care nu au nimic bun și frumos de spus, am învățat să nu iau în considerare răutatea oanenilor, pentru că da, am întalnit și astfel de personae.

Tot într-o zi de octombrie, toamnă am facut aceste poze, și clar văd cu alți ochi acest minunat oraș si tot ceea ce are de oferit. Asta si pentru ca am profitat de o zi însorită, dar și pentru că pentru mine acest oraș a încetat să mai fie sumbru, transformându-se încet, încet în a doua mea casă <3

Kisses.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.