Nails

Home mani cu Melkior

 De multe ori am tot renunțat și revnit la manichiura cu gel sau ojă semipermanentă. Din motive subiective de fiecare dată, în funcție de cum aveam chef, îmi schimbam unghiuțele, iar acum guess what? Am din nou gel.

Dar atunci cand nu am gel sau ojă semipermanentă aleg să îmi fac manichiura clasică cu produse de la Melkior. De ce? Pentru că produsele lor pentru unghii, deși sunt puțin mai scumpe, sunt mai bune decât multe altele și o manichiură clasică mă ține până la 5 zile. Amazing, don’t you think? 🙂 În cele ce urmează vreau să vă prezint câțiva pași simpli pe care eu îi urmez atunci când îmi fac manichiura clasică acasă, exclusiv cu produsele melkior.

1dsc_00201dsc_0041Încep prin a-mi curăța cuticulele cu o spatulă, care au fost tratate și „înmuiate” înainte cu Apa Emolientă (Cuticle Remover),  și apoi trec la a pili unghiile în forma și lungimea dorită. Foloesc mai întâi o pilă mai abrazivă, apoi un buffer mai fin pentru uniformizare și pentru a evita exfolierea ulterioară a acestora. Acestea sunt pilele mele preferate, cea neagră o găsiți aici și bufferul aici, iar spatula este disponibilă aici.

După curățarea unghiilor, trecem la pregătirea lor propriu-zisă pentru aplicarea ojei. Eu îmi degresez unghiile foarte bine cu acetonă, apoi aplic un strat de bază pentru ojă Sticky Base Coat care are o aderență foarte, foarte bună (la microscop se vede ca o plasă 😀 ). Apoi urmează să aplic două straturi de ojă, la această manichiură am folosit oja Solitaire pe care o ador! Ultimul strat aplicat a fost lacul de protecție Shiny Top Coat și termin prin a hidrata cuticulele cu ueliul care miroase a citrice

 Aceste 5 produse mă ajută săam manichiura perfectă. I love Melkior <3

1dsc_0090

Care sunt produsele voastre de manichiură preferate? Folosiți poduse de manichiură de la Melkior?

Love,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.