Make-up

Golden Smokey

Hello, hello, pentru că productivitatea mea aprent a crescut :)) cum puteam să îmi petrec prima zi de concediu mai bine decât printre pensule și farduri.
Rezultatul se poate observa mai jos 😀

Pentru ten am folosit L’Oreal Infallibe în nuanța Golden Beige pe care l-am fixat cu pudra pulbere de la Melkior, nuanța Cashmire. Pentru pomeți am folosit pudră de conturare de la Inglot, nuanța 507, ca și blush, am folosit unul de la Sephora, într-o nuanță rozalie fără nume. 🙁 Pentru un highlighter on fleek am combinat Spring Shine de la Melkior cu blonzeul Sunkissed Glow de la Elf.

Pentru buze am folosit folosit preferatul meu de la Sleek, Vino Tinto cu putin bronzer pentru un efect mai glowy.

<3

Am lăsat ochii în ultima parte a articolului deoarece am folosit ma multe produse, deci am lasat ce-i mai bun la sfarsit, după cum se zice. Sprâncenele mi le-am conturat cu NYX Tame&Frame, este genial și momentan este produsul mu preferat penru conturarea sprâncenelor. Pentru ca machiajul să îmi reziste mai bine, am folosit baza pentru fard de pleoape de la Elf. Apoi am început cu o bază, și anume cerionul Prune de la Melkior, pe care l-am fixat cu fardurile Prune și Unique Touch tot de la Melkior. În colțul intern pentru bază am folosit un fard de pleoape auriu -stick de la Oriflame (Colour Unlimited Eyeshadow Stick) pe care l-am fixat cu Bronze Metal, tot de la Melkior. Urmează apoi mult, mult blending cu o culoare neutră, Etheral, ghiciți de unde? Da, exact, tot de la Meklior. Mascara este cel pe care probabil îl știți deja, preferatul meu in clasa a 9-a, și anume 5-in-1 Wonderlash de la Oriflame.

Mie îmi place foarte mult rezultatul și cu și mai multă modestie vă zic că îmi și șade bine. Voi ce spuneți? Aștept părerile voastre în căsuța de comentarii. 🙂

Love,

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.