Make-up

Giveaway cu ELF ♡

„Fiecărei femei trebuie să i se ofere oportunitatea de a participa la inovație, fără a-și sacrifica însă bugetul. Sperăm să fiți de acord cu această filozofie și vă invităm să experimentați la un preț redus revoluționarele cosmetice e.l.f. și rezultatele extraordinare pe care vi le vor oferi acestea.” ~ Filozofia e.l.f.

Nu știu câte dintre voi ați auzit de ELF. Este un brand cu produse minunate la un preț super avantajos, tor ce ne dorin, nu-i așa?

În colaborare cu Elf v-am pregatit un concurs minunat. O norocoasă va primi aceste produse ♡. Tot ce trebuie să faci este să urmezi 5 pași simpli:

1. Să dai like paginii de facebook Elf => aici.

2. Să le urmărești pagina de instagram => aici.

3. Să dai like paginii Make-up with A => aici.

4. Să urmărești blogul Make-up with A prin email => aici.

5. Să distribui acest articol pe pagina ta de facebook 😀

Nu e chiar atât de greu nu?

Pachețelul va conține produsle de mai sus, și anume: un eyeliner lichid, o pensulă de pudră (despre care vă povesteam și aici), un luciu de buze de o culoare minunată și fardurile de pleoape. Le am și eu și sunt super pigmentate și arată extraordinar. De abia aștept să imi fac un make-up cu ele. <3

Concursul este deschis până în data de 16 august, la ora 00.00 iar câștigătoarea o voi anunța în 17 august. Concursul este deschis doar pe teritoriul României.

Succes dragelor!

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.