Make-up

Favoritele lunii noiembrie

Din nou am întârziat cu acest articol, nu știu cum reușesc, dar nu îl postez la timp niciodată. I have a special gift I guess.  Favoritele lunii noiembrie sunt din nou diversificate, așa cum îmi place mie, să nu vă plictisesc cu produse din aceiași familie.

1. Fondul de ten Infallible de la L’Oreal (nuanța 140 Golden Baige) despe care o să vă povestesc mai multe într-un următor articol se află printre preferatele lunii noiembrie. Îmi place foarte mult puterea lui de acoperire și rezistența, este foarte bun și raportul calitate-preț (a costat 40-50 de lei). Din păcate ar trebui să îl înlocuiesc deoarece mi se pare că îmi este închis. 🙁 Dacă aveți recomandări de un fond de ten bun, acoperire medie spre mare și finish mat, let me know. I need a new foundation ASAP și aș încerca unul nou, doar mai trebuie să diversificăm, nu-i asa? Deci aștept recomandări. 😀

2. Concealerul Wake Me Up de la Rimmel London pe care l-am tot văzut prin tutorilale și-a făcut loc în portfardul meu după ce mi s-a terminat cel de la Melkior care m-a ținut o veșnicie, jur. Acesta îmi place foarte mult deoarece nu mi se adună urât sub ochi și prețul a fost unul bun, zic eu (20-25 de lei). Este un tub destul de mic, sunt curioasă acum cât mă va ține, având în vedere că îl folosesc zilnic.

3. Pensulele de pe Ali Express cu care v-am înnebunit în acest articol sunt clar pensulele mele preferate din această perioadă (până o să îmi cumpăr altele noi bineînțeles). Important este faptul că sunt moi și nu le cad firele, iar avand în vedere ca au costat doar 5.5 dolari două seturi mi se pare absolut genial. În articolul menționat mai sus am spus tot ce era de spus despre ele, vă invit să îl citiți.

4. Soluția de cuățare a tenului de la Himalaya Herbals pe care am primit-o în cadrul BBM Cluj ediția cu numărul 5, eveniment despre care am povestit aici mi se pare extraordinară. Înainte să o descopăr foloseam șervețele demachiante și ulterior apă micelară pentru demachierea în profunzime. Dar de aproximativ o săptămână de când o am pe aceasta am renunțat la șervețelele demachiante. Mi se pare că face o treabă minunată și curăță foarte bine atât machiajul tenului cât și al ochilor. Două pompițe sunt suficiente pentru a-mi curăța tenul, soluția aceasta este de fapt o spumă de curățare a tenului care are un efect genial. Desigur după aceasta revin din nou cu apa micelară bifazică de la Garnier și apoi îmi hidratez tenul cu ulei de cocos.

5. Scrub-ul de cafea cu cocos de la V Scrub pe care l-am tot lăudat pe instagram și despre care am scris acest articol, am omis cumva să îl introduc în favoritele lunii care a trecut. Dar este favoritul meu și mi se pare cel mai fain exfoliant pe care l-am încercat până acum. Își merită fiecare bănuț. Lasă pielea extraordinar de fină și catifelată, este tot ceea ce trebuie să fie un exfoliant de calitate. Dacă vă doriți o piele catifelată și vreți să intrați în posesia unui astfel de produs, puteți cere detalii pe pagina lor de facebook <3 . Să știți că au și o combinație de cafea cu portocale, care mi se pare perfectă pentru acest sezon. 😀

6. Pasta de dinti cu extract de Miswak (un arbore de origine arabică din care se fac produse pentru dinți încă de acum 7000 de ani, conform google) de la Comori Marocane care este facută exclusiv din produse naturale  a devenit preferata mea. Asta datorită faptului că curăță dinții foarte, foarte bine. O folosesc dimineața, iar seara îmi simt dinții încă curați, lucru care nu mi se întâmpla înainte folosind alte produse pentru dinți. Are un gust și un miros fresh de plante, o găsiți aici și prețul mi se pare unul bun, pentru un tub de 170 de grame cum este al meu.

7. Cana mea „Make-up with A.” de la #MugsWithLove este cea mau drăguță cană ever. De când o am a devenit preferata mea și  îmi beau cafeaua numai din ea :D. Îmi place pentru că este așa simplă și glam cu scrisul acela auriu pe alb, btw, este făcută manual de o persoană talentată și pasionată de frumos.  Urmează curând un concurs prin care puteți câștiga și voi o căniță de acest gen, deci vă invit să dați like paginii Mugs with love și să le urmăriți pagina de instagram <3 .

Postarea mea kilometrică se încheie aici, și sper că nu v-am plictisit.

Love,

Adela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.