Make-up

Favoritele lui Septembrie ♡ 

 Acum că toamna s-a instalat de-a binelea, e timpul să ne scoatem hoodi-urile și cardiganele groase la înaintare. Eu, personal de abia am așteptat. Anotimpurile de tranziție sunt favoritele mele, deoarece, din punct de vedere coloristic și al vremii sunt perfecte. În continuare vă las să citiți preferatele mele din luna septembrie.

Temperatura ♡ este ceea ce ador la luna septemrie. Este pur și simplu perfectă, am avut noroc și nici nu a prea plouat. Este perfectă pentru plimbări lungi, pentru a-ți scoate puloverele pufoase și călduroase de la naftalină, pentru a experimenta layering-ul în ținute și a purta culori tomnatice pe pleoape și pe buze. Chiar dacă nu are nici o legătură cu machiajul sau cu ceea ce urmează să fie favoritele mele, era musai să vă spun și de aceasta.

Old Hollywood de la Sleek pentru că tot vorbeam despre culori tomnatice, aceasta este preferata mea pentru buze. Despre rujurile mate de la Sleek v-am mai spus că îmi plac la nebunie, de culoarea aceasta m-am îndrăgostit de nu mai pot! Aș putea să o port zilnic, la serviciu, în oraș, oriunde. Pentru Sleek Lovers din Cluj, să știți că s-a deschis stand în Kendra. Și vor avea cât de curând colecție nouă pentru noi.
EcoTools brushes, în posesia cărora am intrat recent, îmi plc foarte, foarte mult. Setul conține 4 pensule, două pentru față și două pentru ochi. Le voi face și un review cât de curând. Pensulele pentru ochi sunt de blending, una mai micuță și una mai voluminoasă (care îmi este destul de greu să o folosesc, dar blenduiește foarte fain), iar pensulele pentru față, una dintre ele este pentru pudră, și una pentru blush/contouring. M-am hotărât să îmi cumpăr pensule de la EcoTools după ce le-am văzut la Rebeca, prietena mea, care a scris și foarte foarte frumos despre ele aici.

Oja Satin Matte de la Flormar care are o textură extraordinară. Este un satin foarte frumos, cu particule fine de sidef și cu un finish mat. Ce poți să vrei mai mult? 😀 Dacă vorbim despre rezistență, acesta stă pe unghiile mele cam 3-4 zile (oricum după câteva zile mă plictisesc de culoare), ceea ce consider că pentru mine e ok. Și prețul este unul foarte bun, cred că a costat 6-7 lei (era la reducere). Dacă vă plac ojele de la Flormar, acestea din gama Satin Matte, sunt foarte faine.

Fondul de ten zero defecte de la Yves Rocher despre care v-am povestit și aici, a devenit preferatul meu pentru că îmi place foarte mult cum se adaptează după tenul meu. După cum puteți vedea și în review-ul de aici, își face treaba  foarte, foarte bine. Momentan sunt mulțumită de el, dar îmi doresc foarte mult Dermablend 3D Correction de la Vichy.

Nerve este filmul pe care așteptam să în văd încă din inarnă, când văzusem trailerul oficial.  Povestea este oarecum interesantă, făcând referire și la modul în care mediul online ne influențează. Acțiunea este dirijată de un joc care îi are ca protagoniști pe frumușeii de mai jos.  Dacă l-ați văzut aștept părerile voastre mai jos! 😀

Vă pup și vă doresc o toamnă minunată!

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.