Beauty

Exfolierea

Da, da, știu că am mai scris articolul acesta și pe blogul anterior, și o să insit cu el. Exfolierea este foarte importantă pentru pielea noastră, eliminarea particuleleor de piele moartă, care fac ca pielea noastră să se regenereze mai repede și să arate perfect!

Pentru exfolierea tenului eu folosesc masca de argilă cu rozmarin de la Comori Marocane <3 . Este genială! O amestec cu ulei de masline extravirgin, o las să acționeze aproximativ 30 de minute, apoi o îndepărtez cu zahăr.

Puteți să o exfoliați și cu mălai, sau cu orice produs care are o granulometrie mai mare.

Eu am ales zahărul pentru că îmi este la îndemână, și îl am tot timpul în casă.

După ce ne îndepărtăm masca de pe față, clătim foarte bine cu apă călduță și hidratăm, neapărat tenul și buzele!

Exfolierea tenului poate fi repetată o dată la două săptămâni, și cea a corpului cam o dată pe săptămână. Acestea sunt indicațiile când vine vorba despre îngijirea pielii noastre, pentru a fi mereu radiantă și luminoasă și mai presus de toate sănătoasă!

Pentru exfolierea corpului folosesc un săpun cu alge de la Melkior, îl găsiți aici 😀 ,îmi este mult mai la îndemână, deoarece este tot timpul in baie și nu necesită nici o „preparare”. Este și foarte accesibil la preț, iar după utilizare lasă pielea moale și catifelată <3

Eu încerc să îmi mențin acest obicei dar, uneori mai uit 🙁 shame on me.

Voi ce produse pentru exfolierea tenului și a corpului folosiți?

xoxo

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.