Beauty

Eu sunt frumoasa!

În primul rând vreau să vă spun că nu sunt vreo ipocrită care pretinde că nu se machiază sau că tenul meu este flawless și nu are nevoie de „ajutor extra” din partea produselor de înfrumusețare. M-am bucurat mult când am văzut că Mara de la MMara Style m-a etichetat în articolul ei pentru a-m spune și eu gandurile cu privire la frumusețea naturală și despre experiența mea without make-up.

Știm deja cât sunt de mediatizae, frumoase și de bine văzute persoanele care au 3 straturi de fond de ten, corector, chit, glet și așa mai departe. Da! Sunt și eu conștientă de faptul că un ten uniformizat și ajutat de produsele de înfrumusețare arată într-un fel, iar unul care este natural, arată în alt fel. Dar eu vă invit să privim puțin dedesubt de aceste măști pentru câteva minute.

1. Cum te numești?

Bună, mă numsc Călugăr Adela 🙂

2. Câți ani ai?

Am 24 de ani 🙁 (feeling a bit old already)

3. Ai avut vreodată probleme cu tenul?

Pff, aceasta este o întrebare puțin mai dificilă. Probleme foarte mari nu îmi amintesc să fi avut. Dar sunt fericita posesoare a unei roșeți de toată minunea în obraji, care nu ezită să se manifeste la frig, căldură, când mi-e rușine și în tot felul de situații în care ar putea foarte bine să NU își facă apartția. But well, nu am cum să o controlez. Pe lângă problematica sus menționată, îmi amintesc că în clasa a X-a prin iarnă am avut o erupție de vulcani pe frunte, dar care în câteva luni s-a domolit. Lucky me nu am mai avut probleme de atunci cu ele.

4. Din ce cauză ai început să te machiezi?

Am început să mă machez din cauza roșeții din obrăjori. Mă simțeam foarte incomodă cu ea. Totul a început la liceu, sau în clasa a VIII-a, nu îmi amintec foarte bine. Atunci mi-am zis, gata, enough is enough. Roșeam și când se făcea prezența la începutul orei, imaginați-vă ce se întâmpla când eram chemată la tablă sau eram pusă să răspund la vreo întrebare. Horror!

5. Ai întâlnit persoane care te-au jicnit în legătură cu frumusețea ta fiind machiată sau fiind nemachiată pe internet sau în viața reală?

Din câte îmi amintesc nu s-a întâmplat așa ceva. Am fost tachinată cu comentarii inofensive cu privire la obrajii mei roșii, dar cam atât. Nothing much.

6. Dacă da, cum ai reacționat? Te-au afectat aceste lucruri? 

Nu m-au afectat, eram și eu conștientă de faptul că este total inestetic. Oricum aveam să schimb acest aspect curând. Probabil mi-au tras doar un semnal  de alarmă, și nu în sensul rău, doar să mă ajute să grăbesc puțin procesul.

7. Porți des machiaj în public? Pentru că nu ai încredere în tine sau din alte motive și care ar fi acelea?

Port aproape zilnic machiaj în public, dar nu pentru că nu am încredere în mine. Port pentru că, let’s face it arată bine și te face să te simți mai bine. Consider că valorile și principile mele nu stau în machiajul de zi cu zi. Și fetelor, la fel ar trebui să credem toate. Pentru că la sfârșitul zile când ne dăm „masca” jos, să avem aceiași încredere în noi ca și pe parcursul zilei.

8. Te-ai simțit vreodată inferioară că nu te machiai?

Nu, nu m-am simțit inferioară. După cum am spus și mai sus, nu totul constă în machiaj și în highlighter on fleek.

9. Ce sfat le dai oamenilor care te urmăresc și poate se simt inferiori că nu poartă machiaj?

Cel mai potrivit mesaj și răspuns la această întrebare îl are make-up artistul Alex Sassu MUA, și anume cel de mai jos. Cu un simplu search pe Google puteți afla mai multe depre el și de unde a porint mai exact acest mesaj.

10. Cui îi dai mai departe acest tag?

Doresc să dau mai departe tag-ul urmatoarelor fete cucuiete despre care îmi place mult și pe care am început să le urmăresc în ultima perioada.

Anca’s Blog owner a blogului acesta 🙂

Coffentropy owner a acestui blog 😀

Love

A <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.