Lifestyle

După două luni.

Au trecut deja 2 luni de când am scris acest articol, a trecut extraordinar de repede pentru mine. În acest timp am reușit să mă țin destul de bine de provocarea mea, zic asta fară să mă laud, pentru că se putea și mai bine. Tot timpul vreau să trag și mai mult de mine, să fac mai bine și mai mult.

Să revenim la provocarea mea. În două luni am reușit să îmi consum rezerva de creme și loțiuni de corp și chiar să îmi cumpăr unele noi 😀  Sunt încântată de pielea mea care a devenit mai moale și mai catifelată. Chiar dacă au fost zile în care am sărit peste ritual, deoarece ajungeam super obosită acasă și tot ceea ce îmi doream era un duș rapid și pătuț

Partea a doua a provocării viza alimentația mea, și anume reducerea porțiilor de mâncare și câte un   pahar cu apă cu o lămâie  stoarsă pe zi. Și în urma acestei „raționalizări” am avut un rezultat bun, și anume de la 60.9 kg cât cântăream  acum 2 luni, acum am 57,9. E o evoluție bună având în vedere că nu am facut sport și nici nu m-am înfometat. De asemena și aici am avut zile în care am sărit peste paharul cu apă  cu lămâie pentru că rămâneam fără  provizii și îmi era lene să cobor până la magazin, dar aceste excepții erau destul de rare.

All in all sunt mulțumită de evoluția mea și voi continua în mare parte cu acest challenge, care în două luni a devenit mai mult o rutină.

Pentru că mai am câteva kilograme de dat jos, vreau să mă ambiționez să renunț la pâine și produsele de patiserie. Acest pas va fi foarte greu pentru mine, pentru ca eu iubesc painea, pur si simplu ador gustul si mirosul de pâine pe varză proaspătă scoasă din cuptor. O asociez cu gustul copilăriei mele.

Îmi aloc tot două luni pentru această provocare, dar o să revin cu un update lunar de această dată. Îmi doresc mult să reușesc, deoarece este mai sănătos și vreau neapărat să scad în greutate. So, let’s do this! <3

P.S Deoarece am întârziat cu acest articol 5 zile (deși era scris și lăsat în draft 🙁 ) ne vedem cu un update în 14 decembrie 😀 .

Love,

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.