Events

#BBMCluj 5

Hello, hello, încep prin a vă spune că m-am simțit mai mult decât onorată și mândră să iau parte pentru prima dată la un astfel de eveniment. Mulțumesc fetelor care s-au gândit la mine și Iuliei care mi-a dat invitația.

Beauty Bloggers Meeting Cluj, ediția cu numărul 5, a fost un eveniment foarte reușit, felicitări organizatoarelor: Iulia, Anca, Gabriela și nu în ultimul rând Cleopatrei. Au fost abordate subiecte interesante si au fost împărtășite experiențe ale unor bloggeri mai experimentați (decât sunt eu, cel puțin). Sandra Bendre și Gabriela Popescu ne-au povestit despre cum au început ele să activeze în mediul online și despre cum au crescut frumos în acești ani, despre cum au transformat bloggingul într-o mică afacere și un stil de viață.

Nu știu voi cum sunteți, dar pe mine oamenii optimiști, încrezători și care împărtășesc experiențe, mă inspiră și mă fac să veau și eu mai mult de la mine și de la blogul meu, în cazul de față, așa că vă mulțumesc!
Am avut și un moment mai dulce al serii, după cum se vede în poza deliciosă de alături. 🙂

Cele mai cucuiete fete, Irina (Coffentropy) și Roxana (Beauty and the cat) sunt cele două de sus, o mămică de Poca și o mămicuță de focă (Țuți) = Love

Nu în ultimul rând puteți vedea mai jos, bunătățurile primite, deci, urmează review-uri, multe poze pe instagram și un nou concurs, tot pe contul meu de instagram @adelacalugar 😀

Mulțumim sponsorilor pentru bunătățuri: 7th Heaven, Melkior, Solaris, Himalaya, Farmec, Elf, Bioderma, Oriflame, Anastasia Beverly Hills, Atlantica, B.U., Str8, Elmiplant și Henkel.

Thank you again, girls and hope to see you again next year!

Love,

Adela.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.