Make-up

August Faves

Untold Festival <3 este de departe favoritul meu din luna august. Au fost 4 zile de magie, de nopti nedormite dar foarte frumos petrecute. Aș fi vrut să nu se termine, să mai țină încă 4 zile :)), dar nu-i bai, repetăm procesul și anul viitor. Am petrecut momente de ne uitat alaturi de iubit, de prieteni și de muzică bună, dar vă las cu pozele de mai jos sa vă convingeți 😀

My bob haircut, oh well, long story short: m-am săturat de părul meu lung care nu poate fi aranjat nici cum :)) Așa că treaba s-a rezolvat relativ repede, cu un simplu mesaj pe facebook-ul prietenei mele Rebeca. Thanks Rebe, pe ea o puteți urmări pe pagina ei de Facebook => aici.

Before -> After <3

Elf golden blush, pe acesta l-am primit luna trecută de la elf, este un blush care îl folosesc ca și iluminator. Are particule aurii, care oferă un look glam, arată genial pe pielea bronzată, pur și simplu este extraordinar. Despre acesta v-am mai zis câteva cuvinte în acest articol. I simply love it!

Soluția de curățarea pensulelor de la Ebelin pe care o lauda extraordinar de multă lume. Îmi place și mie foarte mult, la prețul acela mic pe care îl are își face treaba foarte bine. Dar mi-aș dori să nu aibă un miros atât de puternic. Nu zic că nu miroase bine, dar aș fi preferat un miros mai discret sau deloc. Oricum se  încadrează perfect în preferatele lunii august 😀

Demachiantul bifazic de la Nivea despre care am auzit numai lucruri bune se află și el pe lista favoritelor mele din august. De la Nivea încercasem doar apa micelară, și mi s-a părut bună. Așa că mi-am propus să văd cum e și demachiantul bifazic pentru ochi și buze. Mie îmi place foarte mult, își face treaba mai bine decât cel de la Garnier. Părere proprie și personală. 😀 Tenului mei i se potrivește mai bine decât celălalt.

Benzi epilatoare de la farmec cu ulei de argan. Nu cred că mai este un secret faptul că și noi, fetele avem nevoie de eliminarea părului nedorit de pe unele suprafețe ale feței. Fie că este vorba de sprâncene, mustață sau bărbie. Recent le-am descoperit pe acestea de mai jos și sunt foarte faine. Elimină mult mai bine firele de păr, fără a mai fi nevoi e de repetări. Iar șervețelele pentru eliminarea cerii cu extract de aloe vera miros foarte bine.

Printre preferatele lunii august se numără și mica noastră excursie la mare și produsele de la NYX despre care v-am povestit aici, și nu vă mai umplu capul cu ele . :))

Aștept să îmi spuneți care au fost produsele voastre preferate în luna august și de-a lungul verii <3

xoxo

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.