Reviews

Ali Express made me do it

Din categoria „Somebody made me do it” se află aceste pensule. Ele sunt achiziționate de pe Ali Express, nu cred că are rost să spun mai multe deoarece 🙂 toată lumea trebuie să fi auzit de  acest minunat site unde găsești toate minunile și fake-urile din lume, am I right girls?

Mi-am luat două seturi, because why not? Au costat undeva la 1,5 dolari primul set care conține 4 pensulele pentru ochi, și aproximativ 4 dolari al doilea set care are 4 pensule pentru ochi și încă 4 pentru față. Fiind în „febra cumpărăturilor” nici nu mi-am dat seama că primul set de pensule pentru ochi este exact la fel cu cele pentru ochi din setul mai mare. Dar nu contează, nu ai niciodată suficiente pensule pentru blending, nu-i așa? 😀 Ele sunt din fir sintetic foarte, foarte fin. Nu mă așteptam să fie atât de faine, totally worth it. Pentru a nu plăti transport, am bifat căsuța cu „free shipping” și toate la produsele rezultate am beneficiat de transport gratuit, ca să fiu zgârcită până la capăt. :)) Cu siguranță o să îmi mai cumpăr pensule de la Ali 🙂

Cele de mai sus sunt pensulele pentru ten și „întrebuințările” atribuite de mine. La asta am considerat eu că se potrivesc aceste pensule drăgălașe.
Cele din stânga pentru ochi, sunt atat de faine și de fine și moi tot ce vrei. Eu le-am folosit și pentru aplicare dar sunt potrivite mai mult pentru blending, părerea mea modestă și mai putin experimentată. Le-am spălat de îndtă ce le-am primit și mai apoi le-am folosit, încă nu le-au căzut fire, aștept să văd cum se comporta mai departe, până acum sunt foarte mulțumită de ele.

Mi-am mai cumpărat și alte prostioare de pe Ali Express, dar aștept să îmi ajungă toate și o sa fac un Haul.

După ce trece toată nebunia asta cu comenzi și cadouri de sărbători, vreau sa îmi mai pun o comanda, iar următoarele pe listă sunt replicile la Bold Metals de la Real Techniques, pentru că mi se pare cam mult să dau 130 de lei pe o pensulă, oricât de fancy arată ea în poză sau cât de mișto blenduiește. No way! Și bineînțeles, ce îmi mai face pe-acolo cu ochiul.

Ce lucrușoare v-ați cumpărat de pe site-uri similare sau chiar de pe Ali Express? Let me know!

Love,

Adela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.