Reviews

Mugs with love Giveaway

Eu v-am tot arătat cana mea foarte faină de la #MugsWithLove care îmi este foarte, foarte dragă, în articolul cu favoritele lunii noiembrie de aici <3 și pe instagram. Așa cum am promis în articolul menținat anterior, am revenit cu un minunat concurs pentru voi, prin care puteți câștiga 3 cănițe peronalizate. Cool, nu credeți? Trebuie doar să urmați pașii de mai jos.

Mugswith Love îți pune la dispoziție căni personalizate manual. Le poți comanda pe pagina de Facebook fie dintre modelele existente, fie cu citatul preferat, logoul tău sau cu un desen care să îți înveselească diminețile.

Cu ocazia acestei postări vă invit să participați la concursul lor în cadrul căruia se vor oferi 3 premii. În funcție de ce îți dorești, întrucât premiile sunt diferite, te poți înscrie la oricare sau la toate.

Pentru cana I ♡ Cluj trebuie să:
* dai Like paginii de Fb Make-up with A aici
* dai Like paginii de Fb Mugswithlove aici
* dai Share acestui articol pe Facebook

Iubitoarele de cafea și machiaj au o căniță mai specială. Concursul se desfășoară pe Instagram și trebuie să:

* dai Follow Mugswithlove aici
* lași un comentariu aici în care să etichetezi o iubitoare de make-up

Lasă un comentariu aici cu citatul pe care ai vrea să îl vezi în fiecare dimineață și care te inspiră. Această ultimă căniță își va alege singură citatul preferat, iar câștigătorul va primi cana personalizată cu citatul său.

Mențiuni
* primii doi câștigători sunt aleși cu ajutorul random.org
* concursul se încheie marti 13 decembrie la 20.00, iar rezultatele vor fi afișate pe pagina de FbMugswith Love, o oră mai târziu.
* va exista un singur câștigător la fiecare premiu, dar acesta trebuie să întrunească toate cerințele. Poți participa la oricare sau la toate probele.

Vă doresc succes și vă invit să vă lăsați inspirați de Mugswith Love, care mai ales în această perioadă vă pune la dispoziție cadouri inedite, personalizate, la preț accesibil.

Love,

R & A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.