Lifestyle

2 Months Challenge

Hello beauties 😀 ce mai faceți? Am tot văzut tot felul de challenges, care m-au inspirat lately, așa că m-am gândit să mă apuc și eu de unul. Faptul că vă împărtășesc această provocare că mă motivează, și nu mă lasă să renunț așa de ușor.

Până în 8 noiembrie îmi propun să adopt două noi obiceiuri benefice pentu corpul meu, pentru interior și pentru exterior.


Pentru interior
voi bea zilnic apă cu lămâie și opțional ghimbir sau mentă. Pe lângă porțiile  de mâncare care încerc să le reduc de ceva vreme, un pahar de apă cu lămâie în fiecare dimineață, mă va ajuta la detoxifiere, de obicei încerc să beau și mai mult de un pahar pentru că este și refreshing pe căldurile acestea. De abia aștept să văd când se vor observa rezultate. În momentul de față am 60,9 kg 🙁 , sunt curioasă câte kilograme voi reuși să dau jos în următoarele două luni.

Pentru exterior voi apela mai des la produsele pentru îngrijirea corpului, cum sunt cremele, uleiurile și loțiunile. De obicei neglijez acest aspect, destul de mult chiar și pielea mea simte, este uscată și amărâtă. Deși îmi cumpăr creme și loțiuni de tot felul, pentru ca miros bine, shame on me, aproape toate rămân undeva într-un sertar uitate. Pe lângă corp, o să îmi hidratez și mâinile mai des decât o făceam înainte; și ele merită să fie răsfățate.

Eu vreau să o provoc mai departe pe Roxana de la Beauty and the Cat, să încerce ceva nou sau să renunțe la ceva timp de 2 luni, și apoi să ne facă un update cu rezultatele obținute, și nu doar pe ea, pe oricine dorește, doar să menționeze sursa.

Peste două luni voi scrie un nou articol cu update-urie la schimbările adoptate de mine. Îmi doresc ca acestea să fie unele inspiraționale pentru fiecare dintre voi, și să vă vină în ajutor.

Sursa pozelor este Pinterest <3

XoXo.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.