Make-up

Red instinct

There is a shade of red for every woman” ~ Audrey Hepburn

De multe ori mi-a fost dat să aud: „Nu îmi stă bine cu ruj roșu.”, „Rujul roșu nu mă avantajează deloc.” sau „Aș vrea să îmi stea și mie la fel de bine cu ruj roșu cum îi stă lui X.”, și lista poate continua.

Ei bine, cu siguranță nu o să ne stea la fel de bine cu o nuanță de ruj roșu cum îi șade lui X sau Y. Dar de asemenea vă pot asigura că exitstă o nuanță care să se potrivească fiecărui tip de ten, fiecărei culoare sau subton. 🙂

Mai sus și în dreapta puteți vedea câteva informații după care vă puteți ghida când vă  achiziționați un ruj roșu, în cazul în care sunteți nesigure pe voi. I have been there. 🙁 Dar acum am nenumărate nuanțe de ruj roșu, și sunt încrezătoare pe oricare l-aș purta. Fiecare dintre voi ar trebui să se simtă la fel.  

Merităm să ne simțim frumoase și încrezătoare în fiecare zi! ♡

Rujul rosu este rujul care poate transforma un machiaj și un look boring în unul senzual, de seară și unul impunător de zi.

Recunosc că pasiunea mea petru rujul rosu a început încă în liceu… primul ruj rosu pe care mi l-am luat a fost unu random și care nu a costat foarte mult. Nu asta era important pentru mine în acel moment, eram foarte încântată de rujul meu și nu ezitam sa îl port se fiecare dată când aveam ocazia.

În timp am început să îmi achizitionez și să încerc rujuri rosii de la mai multe branduri, mai multe nuanțe pe mai multe subtonuri. De fiecare data iubitul meu avea aceiași întrebare: “Dar nu ai deja atatea rujuri rosii?” 😂 Oh darling, nu o să am niciodată suficiente. Tot timpul o sa fie un ruj rosu cu o alta rezistentă la transfer, mai cremos, mai deschis, mai inchis, mai maroniu, par care nu îl am în mica mea colecție, si lista poate continua.

Urmatorul pe lista este Ruby Woo de la MAC, rujul acela este prea fain ca să îmi scape ♡.

Indiferent de momentul zilei, pentru mine nu trebuie sa fie o ocazie specială sau un eveniment după ora 20 ca să port aceasta culoare pe buze. Îmi da o stare de bine, îăncredere, mă face să mă simt specială, așa că, oricând mi se pare că o să am o zi mai puțin reușită, îmi pun un ruj rosu, și gata (sau cel putin așa îmi place să cred, it works for me 😀 ).

And remember this!

Kisses.

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.