Make-up

Pensulele de la ELF

Aceste pensule stârnesc prea multe controverse, ca de exemplu: nu sunt bune de nimic, sunt prea ieftine ca să fie bune la ceva, nu am mai auzit până acum de  ELF etc. Haideți să vedeți părerea mea despre ele.

Oh well… Eu mi-am cumpărat prima pensulă de la elf în clasa a 12-a, era una pentru pudră și vreau să vă zic că având în vedere prețul de vreo 8-9 lei, și-a făcut treaba extraordinar de bine. Acum (după 5 ani) este într-adevar deteriorată dar nu am renunțat la ea pentru că îmi este dragă și o țin ca și amintire, plus că este chiar draguță cu perii aceia roșcăței. ♡

Pensulele din gama Essentials

Urmează pensulele de blending din gama Essential. Ele costă între 6 și 8 lei, în funcție de reducerile care le găsiți pe site la momentul comenzii (daca vrei sa ai în permanentță informații despre promoțiile și concursurile de pe site, te poti abona aici.☆ )

Dintre aceste 3 pensule pentru fardul de pleoape, de mai sus nu aș putea alege, toate îmi plac, și de toate am nevoie 😂. Sunt foarte fine, extraodinare pentru blending, iar primele două pensule (cele mai mici) le folosesc de obicei pentru conturarea pleoapei inferioare.

Pensulele din gama Studio

Pensula pentru eyeliner este de asemenea foarte faină, poți trasa linii subțiri cu ea, aceasta are un preț puțin diferit, de 22 lei dar oricum este foarte cheap. Apoi urmează pensula pentru blending  Small Stripple aceasta este foarte utilă, o folesesc atât pentru fondul de ten cât și pentru contouring. De asemena aceasta este foarte ușor de folosit atât pentru produse cremoase cât și pentru produse prăfoase.

în momentul de față dețin o parte din colecția de pensule a celor de la Elf, dar intentionez sa imi achiziționez mai multe si din gama Studio, deoarece din punctul meu de vedere chiar merita, sunt prea faine ca să îmi scape.

Voi folosiți pensulele de la ELF? Sunteți mulțumite?

Weekend minutat vă doresc!

A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.