Make-up

Top 5 produse Melkior

Bună, bună am revenit pe blog cu un nou articol, cu produse dragi mie și sper să vă placă!

Am tot povestit despre Melkior și pe blogul care l-am închis. I-am tot lăudat că au produse bune și la un preț foarte accesibil, așa că m-am hotărât să fac un top al produselor mele preferate.

Enjoy!😀


1. Iluminatorul Spring Shine este foarte fain, are particule foarte fine de sidef, o tentă rozalie, pentru a nu crea efectul acela sticlos pe față. Eu îl folosesc atât pentru a-mi ilumina atât pomeții cât și pentru arcadă sau colțul intern al ochilor. Este acel produs cacre se potriveste tuturor, indiferent de nuanța tenului, dacă doriți să investiți într-un iluminator, acesta este perfect. Prețul este unul mai mult decât avantajos, aproximativ 60 de lei. Este produsul meu preferat de la Melkior. I love it!


2. Fardurile de pleoape. Da! Toata lumea le laudă, si eu cot la cot cu restul pentru că merită! Sunt pigmentate, si foarte faine.  Gama de culori este destul de variată: mate, sidefate și metalice. Cantitatea este mare, 3,2 grame; și prețul este de 17 lei, da, exact doar atât costă un refill. It’s just amazing. Am până acum 24 de nuanțe în colecția mea și mai vreau!

Mai există posibilitatea de a-ți achizitiona aceste farduri în cutiuță individuală, cum vedeți aici la prețul de 27 de lei. După cum puteți observa este perfect pentru poșetă sau pentru călătorii,având și o oglinjoară.


3. Rujurile mate, aceste sunt foarte faine, au o rezistență destul de bună, având în vedere faptul că nu sunt acele rujuri care se usucă pe buze. Culorile sunt variate, și se lansează în continuare noi și noi nuanțe. Eu momentan le am doar pe acestea două, dar cât am lucrat la Melkior, am avut oportunitatea de a le testa pe toate.😀

Prețul unui ruj este de 40 de lei, dacă doriți să le comandați online, aveți transport gratuit! Puteți vedea aici toate nuanțele disponibile. Let’s shop!


4. Baza pentru fardul de pleoape are o texturăn foarte fină, ca de catifea. Deși are o culoare movulie, la aplicarea pe piele este transparentă. Fixează foarte bine fardul pe pleoape, rezistă toată ziua fară să se adune în pliul pleoapei. Odată fardul aplicat peste bază, este mult mai pigmentat si arată mult mai bine, este fixat!

5. Concealerul are o acoperire foarte, foarte mare! Nuanțele sunt variate ceea ce e bine, potrivindu-se fiecărui tip de ten. De asemena acestea se gasesc individuale, fiecare culoare în parte sau la combinație de cate 3 nuanțe, pentru persoane cu tenul mai închis sau mai deschis, după cum puteți vedea aici. Singura lor problemă este urmatoarea: dacă nu este fixat foarte bine cu pudră, migrează, sau se adună sub ochi. Dar odată fixat, el arată foarte bine și ascunde orice imperfecțiune.

Voi ce produse de la Melkior preferați?

Vă pup și vă doresc o săptămână porductivă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.