Ultra Facial Cream SPF 30

Ți-am povestit despre produsele de îgrijire a tenului de la Kiehl’s nu cred că are rost sa mai lungesc povestea, o sa îți las link-urile de redirecționare către articolele precedente mai jos.

Astăzi îți povestec despre Ultra Facial Cream SPF 30. Inițial mă îndrăgostisem aproape iremediabil de Ultra Facial Cream varianta clasică, dacă pot să o numesc așa, însă după ce mi s-a terminat, m-am decis să îmi achizționez varianta cu SPF. Avem nevoie de protecție solară indiferent de anotimp, nu-i așa?

 

Consistența cremei este foarte densă, o cantitate foarte mică de produs este suficientă pentru a-ți hidrata tenul pentru o zi înreagă, deci clar este spornică. Mie cea precedentă mi-a ajuns cam 5 luni, pretty good I’d say. Crema are o cantitate de 50 ml și un termen de valabilitate de 12 luni de la deschidere. Deși are un miros specific produselor care conțin factor de protecție solară acesta nu este deranjant.

„Formulă cu extracte din glicoproteina glaciale și Fountain Plant. Lasă pielea echilibrată, confortabilă și hidratată și protejează pielea de radiațiile nocive UVA și UVB, datorită factorului SPF 30.”

P.S. Mă găndeam să îmi recumpăr Ultra Facial Cream acum, cât este disponibilă ediția limitată de Crăciun, are un ambalaj atât de drăguț. Ai văzut noile ilustrații de sărbători? Sunt uber cute. I love them!

Articolele pe care le-am scris până acum depsre produsele preferate de la Kiehl’s le găsești mai jos. Sper că te vor convinge să le treci pragul.

1. Kiehl’s! Bine-ai venit la Cluj!
2. I Love Kiehl’s
3. Hidratarea tenului cu Kiehl’s

Ai încercat această cremă? Dacă nu, îți recomad să treci printr-un magazin Kiehl’s și fetele de la magazin te vor ajuta să îți găsești crema potrivită tipului tău de ten.

Love,
Adela.

2 thoughts on “Ultra Facial Cream SPF 30

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *